10 Λόγοι για να δεις το Miracle Workers

από Catherine
432 προβολές

Αν ρωτήσεις κάποιον, αν έχει κουραστεί με τις σειρές ή τις ταινίες με σαφή και πολύ προφανή θεολογικά στοιχεία, θα έλεγε ναι ή όχι, ανάλογα με τα γούστα του στις ταινίες ή στην τηλεόραση.

Αλλά με το Miracle Workers μπορεί πολλοί άνθρωποι να ξαναεπιστρέψουν στη μικρή οθόνη και να παρακολουθήσουν για λίγο, πώς ο Χάρι Πότερ, aka Daniel Radcliffe, αναλαμβάνει τη θέση ενός -μάλλον- χαμηλόβαθμου άγγελου που ονομάζεται Craig. O Craig αισθάνεται κάπως βασανισμένος από τη δουλειά του και λίγο υποτιμημένος κατά καιρούς. Αλλά ενώ μπορεί να είναι χαμηλόβαθμος, έχει ακόμα ένα πολύ σημαντικό καθήκον, που είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρωπότητα. Στη σειρά, η Γη είναι στο χείλος της καταστροφής λόγω μιας δύναμης, που θα μπορούσε εύκολα να εξαλειφθεί, αν ο Θεός και οι άγγελοι έκαναν τη δουλειά τους.

Στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχουν 10 λόγοι για να δείτε τη συγκεκριμένη σειρά, ένα μήνα και κάτι πριν την αναμενόμενη 2η season της. (Ναι, προλαβαίνετε Α-Ν-Ε-Τ-Α)

10) Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο What In God’s Name του S. Rich

Είναι κάπως διασκεδαστικό πώς μια ταινία ή ένα βιβλίο τόσο σπάνια εμφανίζονται με τον αρχικό τίτλο τους. Μερικές φορές η αλλαγή του ονόματος γίνεται για κάποιο λόγο. Μερικοί τίτλοι μπορούν απλά να τραβήξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ άλλοι ακούγονται λίγο βαρετοί και χρειάζονται κάποια βοήθεια.

Miracle Workers cast: Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni και ο δημιουργός – συγγραφέας Simon Rich

9)Ο D. Radcliffe πρωταγωνιστεί σε ρόλο άγγελου

O αγαπημένος Harry Potter των νεανικών μας χρόνων πλέον είναι 30 ετών. Μετά το ρόλο του διασημότερου μάγου, ο Βρετανός ηθοποιός διεύρυνε τη γκάμα ρόλων και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει σε πολλά και διάφορα. Όπως ένα πτώμα, έχει δώσει τη φωνή του σε διάφορα animation( Bojack Horseman, Lego κ.α), ένα διάβολο και τώρα υποδύεται έναν low profile άγγελο,τον Craig.

8) Ο Craig (D. Radcliffe) είναι ένας χαμηλόβαθμος άγγελος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις προσευχές των ανθρώπων.

Αυτό φαίνεται σαν ένα δύσκολο καθήκον για οποιοδήποτε άγγελο, αλλά στη συνέχεια, όταν σκεφτόμαστε ότι οι άγγελοι είναι ανώτεροι των ανθρώπων, μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν ταυτόχρονα και μοιάζουν κοινότυπα σ’ εμάς.

7) Ο Θεός αρχικά αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Θεός αποσύρθηκε από το προσκήνιο έτσι ώστε να επικεντρωθεί στα αγαπημένα χόμπι Του. Ακούγεται περίεργο ίσως, που ο Δημιουργός των πάντων θα έκανε ποτέ ένα διάλειμμα, αλλά ίσως έχει περισσότερο νόημα, απ’ότι σκεφτόμαστε.

6) Σύντομη Διάρκεια.

Αν δεν είστε των μακροχρόνιων τηλεοπτικών δεσμεύσεων αυτή είναι η σειρά σας. Με μόλις 7 επεισόδια 30λεπτης διάρκειας αυτή η σειρά μπορεί να καλύψει 7 κενά μισάωρα στη ζωή σας, χωρίς πολλές δυσκολίες.

5) Αξιόλογες Κριτικές.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε με ένα μέσο όρο 6.9/10 στο imdb ενώ παραμένει ένα μικρό κρυφό τηλεοπτικό διαμάντι. Να σημειωθεί πως η σειρά ξεκίνησε ως προσαρμογή του βιβλίου, οπότε η 1η season θα ήταν μία και μοναδική. Το αποτέλεσμά της όμως, έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο TBS να τη συνεχίζει και για 2η season, λίιιιγο διαφορετικά όμως.

4) Προκειμένου να αποφευχθεί το τέλος του Κόσμου, πρέπει να ερωτευτούν 2 άνθρωποι

Μπορεί να σκεφτείτε ότι “καλά, αυτό είναι όλο”; Αλλά, εάν έχετε διαβάσει ή παρακολουθήσει κάτι παρεμφερές, τότε γνωρίζετε πως η ελεύθερη βούληση είναι πάντα ένας παράγοντας. Όταν πρόκειται για την ανθρωπότητα και την ελεύθερη βούληση, οι δυσκολίες που προκύπτουν από τις επιλογές και τις συνέπειες τους μπορεί να κάνουν κάπως δύσκολη τη διαχείρισή τους. Όσον αφορά το κομμάτι του έρωτα στους ανθρώπους, είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που συμβαίνουν.

3)Μπορεί να διαβάσει τελικά ο Θεός?

Αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα αστείο κομμάτι παρά με μία μεγάλη έκπληξη στην υπόθεση. Είναι κάπως ενδιαφέρον να το αναλογιστούμε, καθώς κανείς δεν θα κατηγορούσε ποτέ τον Θεό ότι είναι αναλφάβητος ή ανίκανος να κατανοήσει μια γλώσσα, δεδομένου ότι είναι ο Δημιουργός όλων των πραγμάτων, όπως λένε τα συναφή βιβλία.

2) Ο Steve Buschemi στο ρόλο του Θεού

Από όλους τους ηθοποιούς που φανταζόσασταν στο ρόλο του Θεού, ίσως ο Buschemi να μην ήταν κατά νου σαν επιλογή. Παρόλα αυτά, επ’ ουδενί δεν “χαλάει” το ρόλο. Αντίθετα, δίνει μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία, παρουσιάζοντας μια διαφορετική προοπτική.

1) Δημιουργική Ομάδα

Αν και η σειρά έχει λίγους ηθοποιούς, αυτοί οι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους χαρακτήρες συνεργάζονται ως ομάδα, προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Επίσης, είναι λογικό να έχουμε διάφορες εντυπώσεις για τη δομή του Παράδεισου επουράνια, αλλά η πρόταση της σειράς είναι αρκετά πρωτότυπη…

0 σχολιο
1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα