Αρχική » The Mandalorian » 2020-2022: Μια τριετία “φωτιά” για τις σειρές φαντασίας!

2020-2022: Μια τριετία “φωτιά” για τις σειρές φαντασίας!

από nikos vel
3 Σχόλια 2478 προβολές

Η τριετία 2020-2022 αναμένεται “καυτή” για τις σειρές φαντασίας. The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, His Dark Materials, The Witcher, The Lord of the Rings, The Wheel of Time και House of the Dragon είναι μόνο μερικές από τις επικές σειρές που θα περάσουν από τις τηλεοπτικές μας οθόνες. Καθόλου άσχημα!

Φυσικά υπάρχουν ακόμα αρκετά τηλεοπτικά projects της Marvel, σειρές του σύμπαντος του Star Wars και πολλά ακόμα shows. Για να τα πάρουμε από την αρχή, ας δούμε πως έχει χρονικά η κατάσταση με τις πρεμιέρες-επιστροφές των προαναφερθέντων σειρών:

The Falcon and the Winter Soldier

Η μία από τις οχτώ σειρές της Marvel στη Disney+, βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων και θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το φετινό φθινόπωρο!


The Mandalorian

Η σειρά της Disney+ μετά την αρκετά καλή 1η σεζόν, αναμένεται να επιστρέψει για την 2η της σεζόν το φετινό φθινόπωρο, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς, Jon Favreau.


His Dark Materials

Η 2η σεζόν της νέας σειράς του HBO δεν θα αργήσει να κάνει πρεμιέρα, καθώς αναμένεται να προβληθεί είτε στα τέλη του 2020 είτε στις αρχές του 2021!


The Witcher

Η σειρά με την οποία “λιώσαμε” τα Χριστούγεννα, δύσκολα θα επιστρέψει για την 2η της σεζόν μέσα στο 2020. Το πιο πιθανό είναι να κάνει πρεμιέρα το 2021, μιας και τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριου.


The Wheel of Time

Η νέα σειρά φαντασίας της Amazon βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων, τα οποία θα ολοκληρωθούν πιθανότατα πριν το καλοκαίρι. Έτσι, το πιο πιθανό και αυτή να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021 ενώ υπάρχει η μικρή πιθανότητα για να προβληθεί στα τέλη του 2020!


The Lord of the Rings

Η έτερη σειρά φαντασίας της Amazon και ίσως η πιο πολυαναμενόμενη από τις υπόλοιπες της λίστας μας. Το cast έχει ανακοινωθεί, τα γυρίσματα δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν και η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2021!


House of the Dragon

Το spin-off του Game of Thrones θα προβληθεί τελευταίο από τις προηγούμενες σειρές. Η πρεμιέρα του, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος προγράμματος του HBO, Casey Bloys, θα γίνει μέσα στο 2022.


Λίγη υπομονή ακόμα και η “καυτή” τηλεοπτική τριετία δεν αργεί να ξεκινήσει.

3 Σχόλια
3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3
Σχόλια

avatar
Νεότερα Παλαιότερα Δημοφιλή
Ευγενία
LOFTS
Ευγενία

Πώς γίνεται τριετία από το 20 έως το 22;

Πετραν
LOFTS
Πετραν

Σπίρτο αναμμένο είσαι

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα