3 Σενάρια για την συνέχεια του Elite

από Chris
773 προβολές

Η 3η Season του Elite ολοκληρώθηκε με τους περισσότερους από τους χαρακτήρες να κλείνουν κεφαλαία της ζωής τους που τους απασχολούσαν και να προχωράνε σε κάτι άλλο. Οι φανς όμως θέλουν συνέχεια για τους χαρακτήρες που αγάπησαν μέσα από τα σκάνδαλα και τις δολοπλοκίες και η συνέχεια φαίνεται πως θα έρθει με μια 4η αλλά και 5η Season να είναι σε στάδιο παραγωγής. Μετά από ένα Season Finale που θυμίζει πιο πολύ Series Finale πως μπορεί να αυτό να γίνει ; Η πιο σίγουρη θεωρία είναι αυτή που είχαμε αναφέρει παλαιότερα ( ΕΔΩ ) ότι λογικά η σειρά θα συνεχίσει με νέο Cast με πιθανές συνδέσεις με τους γνώριμους χαρακτήρες ωστόσο το κοινό θα ήθελε να δει και μερικά αλλά σενάρια να εξελίσσονται. Εμείς μαζέψαμε 3 θεωρίες που έβγαζαν λίγο νόημα και σας τις μεταφέρουμε.

spoilers

Ταξίδι στην Νεα Υόρκη

Η Lu και η Nadia αποχώρησαν για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Νέα Υόρκη όποτε πολλοί θέλουν να δούμε την ζωή τους εκεί. Θα ήταν μια ριψοκίνδυνη κίνηση να μεταφέρουν την σειρά από την Ισπανία στην Αμερική αλλά σίγουρα αυτή η θεωρία δίνει την ευκαιρία για νέες ιστορίες. Επίσης δεν ξέρουμε που πηγαίνει η Carla ίσως και εκείνη πάει στην Αμερική. Πάντως ο Guzman δεν θα έχανε την ευκαιρία να κάνει την εμφάνιση του με μια επίσκεψη στην Nadia όπως και ο Omar!

Χρονικό άλμα

Η 3η Season έληξε με τους μίσους μαθητές να μένουν στην ίδια τάξη και τους υπόλοιπους να μπαίνουν στην φοιτητική ζωή τους. Ένα χρονικό άλμα θα μπορούσε να πάρει τους χαρακτήρες εκτός σχολίου και να τους βάλει σε μια κοινωνία που θα πρέπει να ανταπεξέλθουν σε μεγαλύτερες δυσκολίες.

Η εκδίκηση της Cayetana

Μπορεί να έδειξε σημάδια μεταμέλειας και να αποδέχτηκε την κοινωνική της τάξη ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ένας σταθερός χαρακτήρας ή ότι έδειχνε χαρούμενη όταν την είδαμε σαν καθαρίστρια στο Las Encinas. Όλοι πήραν ένα σχετικά χαρούμενο τέλος εκτός από την Cayetana που πάντα ήθελε να αποφύγει μια συνηθισμένη ζωή. Με τον Polo νεκρό θα μπορούσε να ετοιμάσει την εκδίκηση της για την 4η Season. Σίγουρα δεν είναι και πολύ ικανή για τέτοιες κινήσεις αλλά η σειρά έχει αποδείξει πως σε κρίσιμες στιγμές όλοι παίρνουν τις χειρότερες αποφάσεις.

Πείτε μας αν θα θέλατε να δούμε κάποια από τις παραπάνω θεωρίες να πραγματοποιούνται ή τι θα θέλατε εσείς να δούμε στην συνέχεια του Elite!

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα