Ακυρώθηκε το “Lord of the Rings” παιχνίδι από την Amazon!

από nikos vel
0 σχολιο 241 προβολές

Το διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων που είχε ανακοινώσει η Amazon το 2019 και θα βασιζόταν στο σύμπαν του Lord of the Rings, δεν βρίσκεται πλέον στα σχέδια της εταιρείας κολοσσού. Το παιχνίδι βρισκόταν υπό ανάπτυξη από την Amazon Game Studios και την Κινεζική Leyou, η οποία όμως εξαγοράστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από την Tencent. Αυτό, όπως αναφέρει το Bloomberg, προκάλεσε ένα χάσμα στις συζητήσεις μεταξύ της Amazon και της Tencent, που εν τέλει οδήγησε στην ακύρωση του παιχνιδιού.

Η ομάδα της Amazon που εργαζόταν πάνω στο project αυτό θα ασχολείται πλέον με την ανάπτυξη άλλων τίτλων. Εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε σχετικά:

Δεν είμασταν σε θέση να διασφαλίσουμε του όρους ώστε να προχωρήσουμε με τον τίτλο. Λατρεύουμε το IP (ιδιοκτησία) του Lord of the Rings και είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα φέρουμε το παιχνίδι αυτό στους καταναλωτές.

Από την ίδρυση της το 2014, η Amazon Game Studios δεν έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει κάποιο επιτυχημένο παιχνίδι, μετά και την ακύρωση δύο άλλων τίτλων, όπως το Breakaway και το Crucible, και την καθυστέρηση της κυκλοφορίας ενός άλλου, του New World.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ