Υπάρχουν μερικές αλλαγές στο σκηνοθέτη της νέας Star Wars σειράς της Disney+ για τον Cassian Andor. Όπως αναφέρει το Variety, ο Toby Haynes (Sherlock, Black Mirror) θα σκηνοθετήσει τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς αντικαθιστώντας τον Tony Gilroy (Rogue One), που είχε συμφωνήσει ώστε να τα σκηνοθετήσει ο ίδιος.
Ο λόγος που δεν θα γίνει τελικά αυτό είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν στα ταξίδια λόγω του κορωνοϊού.

Παρόλ’αυτά, ο Gilroy θα παραμείνει στη σειρά ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η σειρά, που ακόμα δεν έχει όνομα, θα αποτελεί prequel του Rogue One και θα εστιάζει στον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Diego Luna. Δίπλα του θα είναι οι Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Denise Gough (Robin Hood), Genevieve O’Reilly (Rogue One), Stellan Skarsgard (Good Will Hunting), Kyle Soller (Fury) και ο Alan Tudyk, που θα ενσαρκώσει ξανά το droid K-2SO.
Οι πρώτες περιγραφές για τη σειρά την χαρακτηρίζουν ως ένα “κατασκοπικό θρίλερ“