Δύο προτάσεις σειρών με… σκοτεινά παρελθόντα

από Português
0 σχολιο 461 προβολές

Του Português

Σφάλματα και αμαρτίες του παρελθόντος έρχονται στο παρόν και μας αναστατώνουν. Αυτό συμβαίνει στους κεντρικούς χαρακτήρες των παρακάτω δύο σειρών τις οποίες σας προτείνουμε.

TELL ME YOUR SECRETS

Τρεις άνθρωποι με τεράστιο βάρος στους ώμους τους. Η αφετηρία τους είναι διαφορετική, αλλά το φορτίο που καλούνται να σηκώσουν είναι δυσβάσταχτο και τους οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις και εσφαλμένες επιλογές. Οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν με μοιραίο τρόπο ενώ η πιθανότητα λύτρωσης μοιάζει ισχνή. Τόσο θρίλερ όσο και δράμα, η σειρά σου παρουσιάζει πρόσωπα με τα οποία δεν ξέρεις αν μπορείς να ταυτιστείς, να θυμώσεις ή να αντιπαθήσεις.

THE SISTER

Κάποτε έκανε κάτι κακό. Έκτοτε, προσπαθεί να επανορθώσει. Όταν, όμως, η πόρτα του θα χτυπήσει ένα βράδυ η ζωή του θα εκτροχιαστεί για τα καλά και όλο το οικοδόμημα που προσεκτικά έχτισε κινδυνεύει να καταρρεύσει συμπαρασύροντας τον ίδιο και την όποια αίσθηση ευτυχίας απολαμβάνει. Ο Νιλ Κρος διασκευάζει ένα δικό του μυθιστόρημα μέσα σε τέσσερα αφηγηματικά συμπαγή επεισόδια που κρατούν το ενδιαφέρον μέχρι το (κυριολεκτικά) τελευταίο πλάνο.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ