Επιστρέφουν οι Watchmen?

από Catherine
0 σχολιο 277 προβολές

Η πρόσφατη τηλεοπτική σειρά Watchmen ήταν μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς. Άνοιξε το δρόμο για μια νέα κατηγορία τηλεοπτικών σειρών και μετρώντας ήδη 6 βραβεία, η σειρά φαίνεται να έχει μέλλον…

Το δίκτυο WarnerMedia, στο οποίο ανήκει και το δίκτυο ΗΒΟ, δήλωσε:

“Συζητήσαμε με τους παραγωγούς και πιστεύουμε ότι μια μίνι σειρά ταιριάζει στη πρώτη σεζόν και σε όποια πιθανή συνέχειά της.”

Φαινομενικά, θεμελιώνονται οι εκτιμήσεις τους για μελλοντικά βραβεία. Παρόλα αυτά,αυτή η δήλωση φανερώνει κάποιες αμφιβολίες και φιλοδοξίες του δικτύου.

Φαίνεται πως υπάρχει συνέχεια για τη δραματική και πρωτοποριακή σειρά των 9 επεισοδίων, η οποία είναι μια συνέχεια του ομώνυμου κόμιξ των Alan Moore και Dave Gibbons. Ε ναι, 9 μονόωρα επεισόδια δεν ήταν αρκετά!

Ήδη από το φινάλε της σειράς το Δεκέμβρη υπήρχαν εικασίες για το μέλλον της. Ο δημιουργός της, Damon Lindelof, ήθελε μια αυτοτελή σεζόν, βέβαια άφησε και ένα παράθυρο ανοικτό, αν είχε κάτι καινούριο να δείξει η σειρά βέβαια. Οι Watchmen μπορούν να ακολουθήσουν τις προσπάθειες των Fargo και American Horro Story και να συνεχίσουν ως μια ανθολογία σύντομων αυτοτελών ιστοριών.

Σαφώς η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή και ο,τι συμπέρασμα μπορούμε να εξάγουμε είναι από τη παραπάνω δήλωση του δικτύου.

Πέραν του δημιουργικού τμήματος ως παράγοντας για το μέλλον της, η σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Regina King, κέρδισε τις καρδιές κοινού και κριτικών σε μια περίοδο του ΗΒΟ μετά το Game of Thrones. Eίτε με τον Lindelof είτε χωρίς αυτόν, ο υπεύθυνος προγράμματος του δικτύου, Casey Bloys, δε θα παρατήσει αυτή τη σειρά αμαχητί.

Εμείς πάντως έχουμε κάποιες ιδέες για το μέλλον της σειράς…

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ