Επιστροφή για την σειρά “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος” στην ΕΡΤ

από Shadow
0 σχολιο 1.182 προβολές

Διαβάζοντας πως μετά από είκοσι πέντε χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση η παιδική σειρά κινούμενων σχεδίων “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος“, μόνο νοσταλγία μπορεί να με πιάσει.

Η αγαπημένη παιδική σειρά επιστρέφει στην ΕΡΤ, και πιο συγκεκριμένα στην ΕΡΤ2 που θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 12:00.

Βέβαια πρόκειται μεν για τα ίδια επεισόδια αλλά ψηφιακά θα είναι σε καλύτερη ανάλυση και με τις ίδιες όμως φωνές που έμειναν χαραγμένες στην μνήμη μας όπως του Μηνά Χατζησάββα, του Σοφοκλή Πέππα, του Βασίλη Καΐλα, της Ανέττας Παπαθανασίου και άλλων πολλών.

Για όσους δεν έχουν ιδέα για το περιεχόμενο της σειράς, ουσιαστικά πρόκειται για εκπαιδευτικό περίπου κινούμενο σχέδιο μιας και όλα γίνονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Σε κάθε επεισόδιο μας δείχνει το πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα από την διάρκεια του ύπνου, του έρωτα, της λύπης, έως και την καταπολέμηση κάποιας ίωσης. Όλα αυτά βέβαια όχι με κάποιος επιστημονικό οπτικό περιεχόμενο, αλλά με αυτό που αρμόζει σε παιδικές ηλικίες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο ώστε οι νέοι να “πάρουν” μία γεύση και οι όχι και τόσο παλιοί να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ