Έρχεται Prequel του Supernatural αφιερωμένο στον John και την Mary

από Chris
0 σχολιο 538 προβολές

Μπορεί το Supernatural να ολοκληρώθηκε μετά από 15 σεζόν η ιστορία όμως φαίνεται πως δεν έχει λάβει τέλος. Συγκεκριμένα η ιστορία των Winchesters δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς το CW ετοιμάζει ένα Prequel Spinoff αφιερωμένο στους γονείς του Dean και του Sam. Η σειρά θα λέγεται ‘The Winchesters’ και την παραγωγή έχει αναλάβει ένα αγαπημένο ζευγάρι του Supernatural.

Η σειρά έρχεται από το ζευγάρι Ackles η σειρά αναμένεται να εξερευνήσει πως γνωρίστηκε ο John και η Mary και πως έβαλαν τα πράγματα σε σειρά προκειμένου να σωθεί η αγάπη τους αλλά και ο κόσμος. Η σειρά θα έχει την άμεση συμμετοχή του Ackles καθώς πέρα από παραγωγός θα είναι και αφηγητής της σειράς.

Το σενάριο του Project θα αναλάβει ακόμα ένας γνώριμος του Supernatural ο Robbie Thompson που ήταν παραγωγός της μητρικής σειράς.

Εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι ο Jared Padelecki όχι μόνο δεν έχει κάποια συμμετοχή στην σειρά (για την ώρα) αλλά δεν ήξερε καν ότι κάτι τέτοιο είναι στα σκαριά. Ο ίδιος με την σειρά του ευχήθηκε αλλά φαίνεται μια δόση “πικρίας” να φαίνεται στο σχόλιο του.

Αν η σειρά πάρει το πράσινο φως θα είναι η πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια του δικτύου για ένα Spinoff μετά τις δύο προηγούμενες αποτυχίες του με το ‘Supernatural: Bloodlines’ και ‘Wayward Sisters’. Φαίνεται ωστόσο πως τώρα με την μητρική σειρά να έχει ολοκληρωθεί οι πιθανότητες πραγματοποίησης του Spinoff να είναι καλές.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ