The Falcon and The Winter Soldier: Πληροφορίες για τη σειρά (updated 20/2)

από Catherine
0 σχολιο 571 προβολές

Η πρώτη -μη animated- τηλεοπτική σειρά του σύμπαντος Star Wars ήταν το Mandalorian, το οποίο κέρδισε τις καρδιές του κοινού.Το Budget επιπέδου κιν/κης ταινίας, η ποικιλία σκηνοθετών και ένα συμπαθέστατο μωρό ήταν κάποιοι από τους λόγους επιτυχίας της σειράς. Φυσικά το άλλο κιν/κο franchise της Disney, η Marvel, ακολουθεί τη τηλεοπτική οδό.

Οι αγαπημένοι κιν/κοι υπερήρωες του MCU θα έχουν δικές τους τηλεοπτικές σειρές 6-8 επεισοδίων. Φυσικά, οι σειρες δε θα εστιάζουν μόνο στους ήρωες των Avengers, καθώς θα δούμε και περιπέτειες άλλων ηρώων για 1η φορά στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη!
Η Disney+ ανέθεσε τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς με τους ήδη γνωστούς ήρωες The Falcon and The Winter Soldier στους Malcolm Spellman (Empire) και στον Derek Kolstad (John Wick)

The Falcon and The Winter Soldier είναι μία από τις τηλεοπτικές σειρές του MCU από τη πλατφόρμα Disney+. Mεταξύ άλλων, θα δούμε σειρές για τoυς Loki, WandaVision (σχέση Vision & Scarlet Witch), HawkeyeShe HulkMs. Marvel, and Moon Knight.

Ημερομηνία Πρεμιέρας (updated 5/02)

Oι επερχόμενες superhero τηλεοπτικές σειρές της Disney+, είναι μέρος του Phase 4 του Marvel Universe. O CEO της Disney+, Βοb Iger ανακοίνωσε πως η σειρά The Falcon and The Winter Soldier θα προβληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο
Ήδη έχει κυκλοφορήσει και αφίσα της σειράς.

Cast της σειράς

Οι Anthony Mackie και Sebastian Stan θα επιστρέψουν στους κιν/κους ρόλους τους ως Sam Wilson (Falcon) και Bucky Barnes (Winter Soldier) αντίστοιχα για τη σειρά The Falcon and The Winter Soldier

Sebastian Stan & Anthony Mackie

Επίσης θα επιστρέψουν ορισμένοι γνωστοί (και αγαπημένοι ?) χαρακτήρες του MCU. Oι Daniel Bruhl και Emily VanCamp θα παίξουν επίσης στη σειρά. Αν τα ονόματα τους σας ακούγονται γνωστά είναι γιατί και οι 2 συμμετείχαν στη ταινία Captain America: Civil War.
Ο Bruhl υποδύθηκε τον Helmut Zemo, έναν πολίτης της Sokovia, ο οποίος εξελίχθηκε σε μοχθηρή ιδιοφυΐα. Στο Civil War,υποκίνησε την έχθρα μεταξύ Tony Stark και Steve Rogers. Η Emily VanCamp υποδύθηκε την Sharon Carter, πράκτορα της SHIELD και μικρανεψιά της Peggy Carter. Ο Steve Rogers τις είχε φιλήσει αμφότερες.

Αλλά θα έχουμε και νέες προσθήκες! Στην έκθεση D23 η Disney αποκάλυψε ότι ο Wyatt Russell θα υποδυθεί τον John Walker, γνωστός στους fans της Marvel ως U.S Agent.

Επίσης οι Desmond Chiam (Reef BreakNow ApocalypseThe Shannara Chronicles) και Miki Ishikawa (The Terror: InfamyNCIS: Los Angeles9-1-1) εντάχθηκαν στο cast της σειράς The Falcon and the Winter Soldier. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τους ρόλους τους.

Επίσης στο cast της σειράς έχουν προστεθεί οι Noah Mills και Carl Lumbly αν και οι ρόλοι τους δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Επεισόδια

Η Kari Skogland θα σκηνοθετήσει και τα 6 επεισόδια της σειράς.

Πλοκή σειράς
(ακολουθούν SPOILERS για τη ταινία Avengers: Endgame!)

Πώς συνδέεται η σειρά με την ιστορία του Captain America? Αν είδατε τη ταινία Avengers: Endgame τότε γνωρίζεται πώς ο Steve Rogers έζησε (και 2 ζωές περίπου ;) ) αλλά κληροδότησε την ασπίδα του στον Sam Wilson, ο οποίος θα είναι ο νέος Captain America. Ο Bucky έδωσε την έγκρισή του , αλλά φαίνεται πώς ο Sam έχεις κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την ανάληψη της ασπίδας και όσα γενικά συμβολίζει αυτός ο ήρωας. Θα είναι αναμενόμενο η υπόθεση της σειράς να εστιάζει στη νέα σχέση του διδύμου ηρώων σε ένα κόσμο, όπου ο Steve Rogers έχει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο και ο Sam καλείται να διαχειριστεί την τεράστια ευθύνη που ανέλαβε.
Σύμφωνα με διάφορες δημοσιεύσεις, θα παίξει ρόλο η αποδοχή της ασπίδας του Steve από τον Sam , αν και η Disney δεν έχει επεξηγήσει πώς και τι.

Mείνετε συντονισμένοι/ες για περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ