Φήμη: Η Disney+ έχει στα σκαριά νέα Star Wars σειρά!

από nikos vel
0 σχολιο 145 προβολές

Μπορεί τελικά το The Mandalorian και οι σειρές για τον Obi-Wan και τον Cassian Andor αντίστοιχα να μην είναι οι μόνες Star Wars σειρές της Disney+.

Όπως αναφέρει το Inverse, μια νέα σειρά θα βασίζεται στο χαρακτήρα της Doctor Aphra, που εμφανίζεται στα comics του Star Wars! Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές που τονίζουν πως η σειρά θα συμβεί 100% ενώ ενδεχομένως να έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της.

Η Doctor Aphra εμφανίστηκε πρώτη φορά στη σειρά comics του 2015, Star Wars: Darth Vader. Είναι μια εγκληματολογική αρχαιολόγος, με ηθικά αμφισβητήσιμους κώδικες, που εργάζεται για τους Sith αλλά αργότερα βρίσκεται στο κυνήγι από τον Darth Vader. Μαζί της έχει τα droids, BT-1 και 0-0-0 (κάτι σαν οι κακές μορφές του R2-D2 και του C3PO), τον Black Krrsantan, από το είδος του Chewbacca, και τη Vulaada Klam.

Κάποια στιγμή μάλιστα έτυχε να συναντηθεί με τον Han Solo και τον Luke Skywalker. Οι περιπέτειες της διαδραματίζονται στη διάρκεια της αρχικής τριλογίας του Star Wars. Επίσης, η Aphra είναι από τους λίγους ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο σύμπαν του Star Wars.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, όποτε θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Σίγουρα όμως η ιδέα να υπάρξει σειρά για ένα χαρακτήρα σαν την Doctor Aphra είναι ενδιαφέρουσα!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ