Φήμη: Ο Jar Jar Binks ίσως επιστρέψει για τη σειρά του Obi-Wan Kenobi!

από nikos vel
0 σχολιο 334 προβολές

Ναι, καλά διαβάσατε. Ίσως δούμε τον Jar Jar Binks στη νέα σειρά της Disney+ για τον Obi-Wan Kenobi!

Όπως αναφέρει το Making Star Wars, ίσως ο Obi-Wan βρεθεί ξανά με τον παλιόφιλο του Jar Jar, ο οποίος πιθανότατα θα έχει γενειάδα, όπως και ο ο Obi-Wan. Η σειρά θα αφορά τόσο το παρόν, όσο και το παρελθόν του Jedi Master, και έτσι μια συνάντηση με τον Jar Jar θα έβγαζε νόημα, καθώς οι δύο τους είχαν βρεθεί μαζί στην prequel τριλογία της σειράς.

Ο χαρακτήρας του Jar Jar είχε διχάσει, καθώς δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια αλλά και θετικά. Όμως η ομάδα παραγωγής της σειράς, που αποτελείται από τον George Lucas, τον Hossein Amini και την Deborah Chow, φαίνεται πως δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο επιστροφής ενός τέτοιου χαρακτήρα.

Βέβαια, η σειρά δεν έχει αρχίσει ακόμα γυρίσματα (αυτά ξεκινάνε τον Ιούλιο) και έτσι ο ερχομός του Jar Jar πρέπει να θεωρείται φήμη προς το παρόν. Μην ξεχνάμε πως στη σειρά θα δούμε και τον νεαρό Luke Skywalker!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ