Γιατί ο Pikachu είναι το ιδανικό το Pokemon!

από Zedikous
1 σχολιο 1,529 προβολές

Το Pokemon ειναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων και έχει προσελκύσει τεράστιο κοινό εδώ και πολλά χρόνια. Ίσως ένα απο τα στοιχεία που την κάνει τόσο πετυχημένη είναι το design των Pokemon. Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 800 Pokemon αλλά ο Pikachu για πολλούς θεωρείται το ιδανικό Pokemon. Ας δούμε όμως γιατί.

1. O Pikachu είναι χαριτωμένος!

Αρχικά ο Pikachu δεν προοριζόταν να είναι η μασκότ της σειράς αλλά άρχισε να γίνεται αρκετά δημοφιλής γιατί ήταν χαριτωμένο, μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον και των αγοριων και κοριτσιών και άρχισε πολύ γρήγορα να γίνεται ένα από τα αγαπημένα Pokemon όλων!

2. Το design του Pikachu είναι απλό!

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Pikachu είναι το ιδανικό Pokemon είναι το απλό design του. Σε σχέση με άλλα Pokemon designs στην σειρά, ο Pikachu θεωρείται ένα από τα πιο απλά designs καθώς είναι ένα ηλεκτρικό ποντίκι με κόκκινα μαγουλάκια και αυτό τον κάνει αξέχαστο συγκριτικά με άλλα πιο περίπλοκα σχέδια!

3. Ο Pikachu θυμίζει αληθινό ζώο!

To σχέδιο του Pickachu σύμφωνα με την Game Freak σχεδιάστηκε ωστέ να θυμίζει αληθινό ζώο έτσι ώστε το κοινό να μπορεί πιο εύκολο να δεθει με τον χαρακτήρα του. Μάλιστα σύμφωνα με την Game Freak τα μάγουλα του Pikachu σχεδιάστηκαν με βάση ενός σκίουρου! Σύμφωνα πάντως με ένα άρθρο στο site POLYGON, το σχέδιο του Pikachu στάλθηκε πίσω αρκετές φορες γιατί δεν ήταν αρκετά χαριτωμένο! Το σχέδιο του Pikachu είναι απόδειξη ότι δεν χρειάζεται ένα σχέδιο να είναι περίπλοκο για να πετύχει!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
1 Σχόλιο
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια
volta
LotS
volta
18 Μαρτίου 2021 15:52

Very good

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ