Η Chloe Bennet αποχωρεί από την Live action μεταφορά των Powerpuff Girls

από Chris
0 σχολιο 265 προβολές

Η Live Action μεταφορά των Powerpuff Girls για το CW φαίνεται να περνάει μια δύσκολη φάση καθώς δυσάρεστα νέα έρχονται συνέχεια στην επιφάνεια. Πίσω τον Μάιο είχε έρθει στην επιφάνεια το γεγονός ότι ο πιλότος της σειράς θα γυριστεί εκ νέου καθώς δεν έφτασε τις προδιαγραφές που είχαν ως στόχο. Τώρα μαθαίνουμε κάτι πραγματικά κακό καθως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα που είχε εξασφαλίσει η σειρά αποχωρεί. Η Chloe Bennet γνωστή από την συμμετοχή της στο Agents of S.H.I.E.L.D. προοριζόταν να ενσαρκώσει την Blossom έτσι μετά τις αλλαγές στα γυρίσματα της σειράς η Chloe φαίνεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει για την σειρά λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμα της.

Η σειρά θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της μέσα στον φθινόπωρο και ο ρόλος της Blossom θα πρέπει να καλυφθεί από νέα ηθοποιό που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ