Η καραντίνα αύξησε τα κέρδη της ήδη αναπτυσσόμενης τηλεοπτικής γερμανικής αγοράς!

από Zedikous
0 σχολιο 227 προβολές

Αρκετά μεγάλη αύξηση έχει δει η γερμανική επί πληρωμή τηλεόραση σε γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία και σε ένα μέρος της Ελβετίας) καθώς η τηλεθέαση υπολογίστηκε γύρω στυς 17.1 εκατ. τηλεθεατές στο πρώτο μισό του 2020 σε αντίθεση με το 2019 που βρισκόταν στο 16.4. Μάλιστα τον Μάρτιο, λίγο μετά την έναρξη της καραντίνας, η τηλεθέαση έφτασε τους 18.4 εκατ. τηλεθεατές.

Σύμφωνα με μία έρευνα της εταιρείας Vaunet, οι συνδρομές σε διάφορες συνδρομητικές υπηρησίες όπως Netflix, AmazonPrime, Disney+ κτλ. είδαν μία συνολική αύξηση γύρω στις 13.4 εκατ. νέες συνδρομές την περασμένη χρονιά. Τα έσοδα υπολογίστηκαν περιπού στα 5.15 δις. δολλάρια (4,5 δις ευρώ) και υπολογίζεται ότι η αύξηση αυτή θα συνεχίστει και τα επόμενα χρόνια!

Με παραγωγές όπως το Dark, το οποίο έχει κάνει τεράστια επιτύχια διεθνώς, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες μεγάλες γερμανικές παραγωγές στο άμεσο μέλλον, οι οποίες θα αποτελέσουν κερδοφόρες για την οικονομία της Γερμανίας. Δεδομένου των τωρινών συνθηκών λόγο του κορονοϊού τα στατιστικά των εσόδων της φετινής χρονία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από την εταιρεία.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ