Η Lisa Kudrow έχει ήδη κάνει κάποια γυρίσματα για το Friends Reunion!

από Zedikous
0 σχολιο 232 προβολές

Από 1000 κύματα έχει περάσει το Friends Reunion, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από το HBO Max αλλά έχει καθυστερήσει λόγω της πανδημίας. Η Lisa Kudrow, βρέθηκε καλεσμένη στο podcast Literally! With Robe Lowe και μας έδωσε μερικές πληροφορίες για το Reunion. H Kudrow ξεκαθάρισε πως το Reunion θα γίνει καθώς η ίδια έχει γυρίσει κάποιες σκηνές και επομένως υπάρχει ήδη κάποιο υλικό. Πιο συγκεκριμένα η Kudrow δήλωσε:

Έχουμε ήδη γυρίσει κάποιο υλικό και σας επιβεβαιώνω ότι και εγώ έχω κάνει κάποια γυρίσματα . Επίσης να ξεκαθαρίσω πως το reunion δεν είναι reboot ή αναβίωση της σειράς Friends και δεν θα έχει κάποιο σενάριο. Θα είναι περισσότερο σαν μία επανένωση όλου του καστ, στην οποία θα μιλήσουμε για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που ζήσαμε κατά την διάρκεια της σειράς. Δεν θα υποδυθούμε τους χαρακτήρες μας.

To reunion είναι προγραμματισμένο να συνεχίσει γυρίσματα την άνοιξη και θα οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στο σπίτι της Μόνικα, στο οποίο για 10 χρόνια ήταν το στέκι τους. Με τόσες παραγωγές να αναβάλλονται λόγω της πανδημίας, είναι τουλάχιστον καλό να γνωρίζουμε ότι το reunion θα γίνει και ας μην υποδύονται τους χαρακτήρες της σειράς.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ