Η Ruby Rose αποχωρεί από τα καθήκοντα της ως Batwoman

από Chris
0 σχολιο 661 προβολές

Μετά από μια Season για την νέα υπέρ ηρωική σειρά της DC και του CW μια απρόσμενη είδηση ήρθε στην επιφάνεια. Η Ruby Rose που φόρεσε την στολή της Batwoman αποχωρεί από τον ρόλο και στην 2η Season κάποια άλλη ηθοποιός θα αναλάβει τα ηρωικά καθήκοντα της. Η Ruby Rose δήλωσε ” Έχω πάρει την πολύ δύσκολη απόφαση να μην γυρίσω για την 2η Season της Batwoman. Είναι μια απόφαση που δεν πήρα εύκολα καθώς σέβομαι το Cast και την ομάδα της σειράς και όποιον εμπλέκεται με την σειρά σε Vancouver και Los Angeles. Είμαι ευγνώμων στους παραγωγούς και δημιουργούς της σειράς οχι μόνο επειδή μου έδωσαν αυτήν την απίστευτη ευκαιρία αλλά και επειδή με καλωσόρισαν στο σύμπαν της DC που τόσο ομορφα έχουν δημιουργήσει.” Στην συνέχεια η Rose ευχαρίστησε τον πρόεδρο του καναλιού και της Warner Bros για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν. Οι λόγοι για τους οποίους η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει την στολή της Batwoman είναι άγνωστοι ωστόσο εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πει πως πρόκειται για ψυχολογική πίεση. Τόσο η σειρά όσο και η ίδια κατακρίθηκε από κοινό και κριτές ίσως λίγο πιο αυστηρά από ότι θα έπρεπε πριν καν καλά καλά ξεκινήσει η σειρά. (Την δικη μας άποψη σχετικά με την σειρά μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ).Πρόσφατα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων η Rose είχε έναν τραυματισμό που μπορεί να έπαιξε καθοριστικό λόγο σε αυτήν της την απόφαση.

Από την άλλη η Warner Bros επιβεβαίωσε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουν την αντικαταστάτρια της Ruby Rose τονίζοντας πως ο ρόλος θα δωθεί σε κάποια ηθοποιό της LGBTQ κοινότητας. Φαίνεται πως τα σχέδια για την σειρά δεν θα επηρεαστούν από την αποχώρηση της Ruby καθώς στόχος της εταιρίας αλλά και του δικτύου είναι η επιτυχημένη 2η Season αλλά και η εξασφάλιση μελλοντικών ιστοριών για την σειρά. Εμείς πρόσφατα είχαμε αναπτύξει μερικούς λόγους για τους οποίους η σειρά δεν χρειάζεται μια 2η Season και για μερικούς η αποχώρηση της Ruby Rose θα μπορούσε να είναι ακόμα ένας λόγος.

Το σχετικό θέμα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ