Η Star Wars σειρά με κεντρικό σημείο τους γυναικείους χαρακτήρες θα εξερευνήσει ένα νέες τοποθεσίες και timeline!

από nikos vel
0 σχολιο 218 προβολές

Ήταν γνωστό εδώ και μήνες πως θα υπάρξει μια νέα Star Wars σειρά με κεντρικό σημείο τους γυναικείους χαρακτήρες και πλέον μαθαίνουμε περισσότερες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η δημιουργός της σειράς, Leslye Headland, που έχει στο ιστορικό της το Russian Doll και το About Last Night, μίλησε στο Fantastic Frankey για το νέο της projects και μας έδωσε μία ιδέα για το τι να περιμένουμε:

Θα έλεγα πως η σειρά είναι ένα κομμάτι του σύμπαντος και του timeline του Star Wars που δεν γνωρίζουμε τόσο. Βλέπω κάπως το Star Wars σαν μια θρησκεία. Θέλω να σκέφτομαι τη σειρά μου ως ένα χώρο συγκέντρωσης για τη θρησκεία. Μπορείτε να έρθετε αν το θέλετε. Θα ασχοληθούμε με διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα. Θα υπάρξουν στοιχεία με τα οποία δεν έχει ασχοληθεί το ευρύτερα το σύμπαν του Star Wars. Θα υπάρξουν χαρακτήρες που δεν γνωρίζετε. Για εμένα, δεν έχει να κάνει τόσο με το να ασχοληθώ καλλιτεχνικά ή κινηματογραφικά με το σύμπαν του Star Wars. Θέλω πιο πολύ να τα συνδυάσω αυτά με το γεωγραφικό στοιχείο και ουσιαστικά να κάνω ένα ταξίδι.

Όπως αναφέραμε, η σειρά θα βασίζεται σε γυναικείους χαρακτήρες ενώ χαρακτηρίζεται ως “μία σειρά θρίλερ-δράσεως, με στοιχεία πολεμικών τεχνών.” Σίγουρα πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα ιδέα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε για περαιτέρω πληροφορίες.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ