Η συνέχεια των CW superheroes μετά το “Crisis On Infinite Earths”

από Catherine
0 σχολιο 579 προβολές

Με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου τηλεοπτικού crossover Crisis on Infinite Earths, οι αγαπημένοι μας DC Superheroes του δικτύου CW βρίσκονται σε νέο πλαίσιο. Στο crossover μετά την καταστροφή του multiverse και την αναγέννησή του στο φινάλε, όλες οι υπάρχουσες σειρές του Arrowverse (‘The Flash,’ ‘Arrow,’ ‘Supergirl,’ ‘Batwoman,’ ‘Black Lightning,’ και ‘Legends of Tomorrow’) βρίσκονται σε μία νέα Γη την “Earth-Prime”, γνωστή και ως “Earth-CW”.

Σύμφωνα με τον executive producer, Marc Guggenheim, αυτό ήταν το σχέδιο του δικτύου μετά τη Κρίση. Σε προβολή του Crossover το περασμένο Δεκέμβρη δήλωσε:

Ήδη από πέρσι γνωρίζαμε, ειλικρινά, πως θα συγχωνεύαμε και θα ενώναμε όλους τους ήρωες στην Earth-CW βασικά, αν και το  Earth-Prime  ακούγεται καλύτερο. Ακόμη και στα κόμιξ η Earth -Prime είναι ο δικός μας πλανήτης και έχει ωραίο όνομα. Οπότε πλέον όλοι οι DC superheroes του CW θα βρίσκονται στην ίδια Γη.”

Φυσικά, αντίθετα με τα κόμιξ, η σωτηρία του σύμπαντος από τους superheroes δεν επιφέρει την ένωση όλων των DC live-action συμπάντων σε μια Γη, όπως είδαμε στο 5ο μέρος του crossover. Νέες σειρές όπως το Stargirl, το οποίο θα προβληθεί από το CW και από το DC Streaming Service έχει δικό του σύμπαν. Επίσης οι σειρές Titans  and Doom Patrol που προβάλλονται από το DC Streaming Service έχουν αμφότερες το δικό τους ξεχωριστό σύμπαν. H πλήρης λίστα όλων των συμπάντων είναι η εξής:

Earth-Prime: CW’s ‘Arrowverse’

Earth-2: Star Girl

Earth-12: Green Lantern (2011)

Earth-19: Swamp Thing (ολοκληρώθηκε)

Earth-9: Titans

Earth-21: Doom Patrol

Earth-96: Superman Returns aka Brandon Routh’s Superman 

Όσον αφορά την Earth-Prime, στο φινάλε του crossover μαθαίνουμε ότι δημιουργείται μια νέου είδους ομάδας στυλ Justice League. Σε παλαιότερα crossovers το υπόστεγο αεροσκαφών των STAR Labs ήταν μέρος συνάντησης για τους White Canary, the Flash, Supergirl, Superman, Martian Manhunter, και Black Lightning. Πλέον θα λειτουργεί ως το αρχηγείο της βασικής ομάδας εξοπλισμένο και με το ανάλογο σετ επίπλων. Προφανώς, όλοι οι δημιουργοί των σειρών Arrowverse έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Το νέο πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα για περισσότερα crossovers, νέους χαρακτήρες και περαιτέρω διερεύνηση του DC Universe.

STAR Labs Hall

Πηγή

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ