Η τριλογία της M. Atwood μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

από Catherine
0 σχολιο 188 προβολές

Η συνεργασία της Hulu με τη συγγραφέα Margaret Atwood διευρύνεται. Μετά το Handmaid’s Tale, σειρά έχει η δυστοπική τριλογία τη MaddAddam, που περιλαμβάνει τα βιβλία Όρυξ και Κρέικ, Η χρονιά της πλημμύρας, Το τέλος του κόσμου.

Τη παραγωγή της σειράς θα αναλάβει o Michael Leslie, ο οποίος είχε αναλάβει το The Little Drummer Girl για το AMC, μαζί με την Atwood, όπως επίσης και το σενάριο της.

Στο σύμπαν που έχει δημιουργήσει η Atwoodτο ανθρώπινο γένος τείνει στο αφανισμό και η Γενετική θέτει νέα ζητήματα, καθώς δημιουργούνται συνεχώς καινούργια είδη στα εργαστήρια και περίεργοι έμβιοι συνδυασμοί! Ώσπου ένας άνθρωπος, ο Κρέικ, αποφασίζει να φτιάξει ένα νέο είδος ανθρώπου. Η σειρά θα ασχολείται και με τα συμβάντα του βιβλίου και με τα επακόλουθα της “μεγάλης στιγμής¨ της πλοκής.

Το Hulu ήδη συνεργάζεται με τη διάσημη συγγραφέα στη μεταφορά του βιβλίου της The Handmaid’s Tale, του οποίου η πρεμιέρα του 4ου κύκλου έρχεται τον Απρίλιο και ήδη υπάρχουν πλάνα για 5η, ενώ και το βιβλίο της, οι Διαθήκες, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από το Hulu.

Μείνετε συντονισμένοι/ες για περισσότερα.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ