Ιστορία ASOIAF: Durran και Elenei

από DIMI
0 σχολιο 114 προβολές

Ο βασιλιάς Durran ήταν ο πρώτος Βασιλιάς του Storm και ο ιδρυτής του Οίκου Durrendon. Ο μύθος λέει ότι ήταν παντρεμένος με την Elenei, κόρη του θεού της θάλασσας και επίσης ήταν ο δημιουργός της Storm’s End.

Σύμφωνα με το μύθο, στην Εποχή των Ηρώων, ο πρώτος Βασιλιάς του Storm, Durran, κέρδισε την αγάπη της Elenei, κόρη του θεού της θάλασσας και της θεάς του ανέμου. Οι γονείς της απαγόρευσαν αυτή την ένωση, αλλά οι Durran και Elenei τους παράκουσαν και παντρεύτηκαν. Η οργή των θεών ήταν τρομερή καταστρέφοντας το κάστρο του Durran την πρώτη νύχτα του γάμου του, σκοτώνοντας όλη την οικογένεια και τους καλεσμένους του. 

Εξοργισμένος ο Durran κήρυξε πόλεμο κατά των θεών οι οποίοι απάντησαν χτυπώντας το βασίλειο με μαζικές καταιγίδες. Κάθε φορά που ο βασιλιάς Durran έχτιζε ένα κάστρο που έβλεπε στην θάλασσα οι θεοί το κατέστρεφαν.

Ο βασιλιάς Durran επέμενε να κατασκευάζει μεγαλύτερα και πιο ισχυρά οχυρωματικά έργα, μέχρι που τελικά το έβδομο κάστρο έμεινε στη θέση του και αντιστάθηκε στις θύελλες του Shipbreaker Bay κι αυτό ο μύθος λέει πως ήταν το Storm’s End !Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ