Ιστορία ASOIAF: Εποχή Των Ηρώων

από DIMI
42 προβολές

Age of Heroes – Η Εποχή των Ηρώων, μια χρονική περίοδος στην ιστορία του Westeros, που πήρε το όνομά της από τους σπουδαίους άνδρες και γυναίκες που έζησαν στα χρόνια της ειρήνης, που ακολούθησε τη δημιουργία του Συμφώνου (βλ. Age of Dawn). Διήρκεσε σχεδόν τέσσερις χιλιάδες χρόνια.

Κατά την περίοδο αυτή, εκατό βασίλεια ανέβηκαν και έπεσαν. Μια εποχή όπου πολλές αρχαίες παραδόσεις και κληροδοτήματα δημιουργήθηκαν από τους Πρώτους Ανθρώπους, με επιρροή από τα Παιδιά. Πολλά από αυτά τα έθιμα υπάρχουν ακόμη ανάμεσα στους Άρχοντες του Βορρά, οι οποίοι εξακολουθούν να φέρουν το αίμα των Πρώτων Ανθρώπων στις φλέβες τους. Οι νόμοι της φιλοξενίας, η υποχρέωση αυτού που αποφασίζει να είναι επίσης ο εκτελεστής και το διάσημο Τείχος. Είναι όλα διαπιστευτήρια για τους απογόνους και πως οι Πρώτοι Άνθρωποι μπορούν να βρεθούν ακόμη στον Βορρά. Αυτή ήταν η περίοδος που πολλοί θρυλικοί βασιλείς και ήρωες περπάτησε στη γη.

Ενώ πολλά μεγαλειώδη πράγματα επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της αρχαίας εποχής, στην μέση της εποχής ήρθε ο μεγαλύτερος χειμώνας (βλ. Μεγάλη Νύχτα) που προανήγγειλε την άφιξη των Άλλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ιδρύθηκε και η Νυχτερινή Φρουρά. Τα Παιδιά του Δάσους τους έδιναν εκατό στιλέτα οψιανού (δρακόγυαλο) κάθε χρόνο.

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα