Ιστορία ASOIAF: Ο Βασιλιάς της Νύχτας

από DIMI
0 σχολιο 432 προβολές

Ο βασιλιάς της Nύχτας είναι ένας θρυλικός Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς ο οποίος έζησε κατά τη διάρκεια της Εποχής των Ηρώων, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Τείχους.

Ήταν ένας ατρόμητος πολεμιστής και διετέλεσε δέκατος τρίτος Άρχοντας Διοικητής. Αργότερα ερωτεύτηκε με μια γυναίκα με «δέρμα λευκό σαν το φεγγάρι και μάτια σαν μπλε αστέρια». Την κυνήγησε και την ερωτεύτηκε δίνοντας της την ψυχή του παρόλο που το δέρμα της ήταν κρύο όπως ο πάγος. Μια περιγραφή που παραπέμπει στους Άλλους / White Walkers.

Την έφερε μαζί του στο Nightfort μετά την «βλάσφημη» ένωση τους και ονόμασε τον εαυτό του βασιλιά και την σύζυγο του βασίλισσα, κυβερνώντας το Nightfort ως δικό του κάστρο για δεκατρία χρόνια. Κατά τα σκοτεινά χρόνια της βασιλείας του διαπράχθηκαν φρικτές θηριωδίες, εκ των οποίων οι ιστορίες εξακολουθούν να λέγονται στο Βορρά. 

Ο αδερφός του, Βασιλιάς του Βορρά  και ο Joramun – Βασιλιάς Πέρα από το Τείχος ένωσαν τις δυνάμεις τους και νίκησαν τον Βασιλιάς της Νύχτας, απελευθερώνοντας την Νυχτερινή Φρουρά. 

Μετά την πτώση του αποκαλύφθηκε ότι έκανε θυσίες στους Άλλους, πιθανώς με παρόμοιο τρόπο όπως ο Craster στο Game of Thrones και όλα τα αρχεία για τον ίδιο καταστράφηκαν και το όνομα του θεωρήθηκε απαγορευμένο. Είναι πιθανό πως το γεγονός ήταν η αιτία που οι Άρχοντες του Βορρά απαγόρευσαν στην Νυχτερινή Φρουρά να χτίζει τείχη στα κάστρα τους, διασφαλίζοντας έτσι την πρόσβαση από το νότο.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ