Αρχική » Lucifer » Lucifer: Φωτογραφία της 5ης Season αποδεικνύει πως η σειρά πάει σε νέα μονοπάτια

Lucifer: Φωτογραφία της 5ης Season αποδεικνύει πως η σειρά πάει σε νέα μονοπάτια

από Chris
0 σχολιο 3360 προβολές

Το Lucifer μας έχει δείξει ακριβώς τι γίνεται όταν ο διαβολος αφήνει τον θρόνο του για να διοικήσει ένα νυχτερινό κέντρο κάπου στο Los Angeles. Και μπορεί το τέλος της 4ης Season να μην ήταν ευχάριστο ωστόσο το ταξίδι δεν έχει τελειώσει. Με την 5η Season να έρχεται και την 6η να βρίσκεται σε συζητήσεις έχουμε ακόμα υλικό να δούμε, όπως αποκαλύπτει άλλωστε και μια φωτογραφία από τα γυρίσματα που δημοσίευσε ο Showrunner της σειράς. Η φωτογραφία δείχνει τον Tom Ellis και την Lauren German σε ένα πανέμορφο μέρος όπου έγιναν γυρίσματα πριν όλα σταματήσουν εξαιτίας του Covid-19.

Το ενδιαφέρον στην φωτογραφία είναι το ποσό ήρεμα και γαλήνια είναι όλα, ένας μικρός παράδεισος θα μπορούσε να πει κάποιος. Και σίγουρα καθόλου τυχαίο λογοπαίγνιο με πολλούς να πιστεύουν πως στην 5η Season θα δούμε τον παράδεισο καθώς φαίνεται ο Lucifer θα έχει πολλά να πει με τον θεό. Να διευκρινήσουμε πως ημερομηνία για την 5η Season της σειράς δεν έχει δοθεί και τα γυρίσματα έχουν προσωρινά σταματήσει.

0 σχολιο
1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
* Με τη χρήση αυτής της φόρμας, είστε σύμφωνοι με την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα