Manifest: Review 3ης season

από Frini
7 σχόλια 17.3k προβολές

Και το μυστήριο καλά κρατεί .. αν ψάχνετε απαντήσεις στην 3 σεζόν θα πάρετε σίγουρα κάποιες όμως όχι όλες . Η 4 σεζόν πλέον ανήκει στο Netflix όπως ανακοινώθηκε και θα είναι η τελευταία με 20 επεισόδια αυτή τη φορά . Αναμένουμε λοιπόν σίγουρα όλες τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μας …god knows when …!!!

spoilers

Η 3 σεζόν μας βρίσκει σχεδόν εκεί που μας άφησε η 2 . Με την ουρά του αεροπλάνου να πέφτει στα χέρια της NSA αλλά και ένα κομμάτι ξύλου που όπως προκύπτει είναι από την κιβωτό του Νώε . Πλέον περισσότεροι επιβάτες έχουν προστεθεί στα καλέσματα και οι πρωταγωνιστές τους βοηθούν να τα ολοκληρώσουν . 

Αυτό συμβαίνει γιατί στο τέλος της 2 είδαμε τους 3 χρήστες να πνίγονται στην λίμνη , αυτό που δεν είδαμε είναι ότι επανήλθαν . Αποστολή τους η εξιλέωση . Και ενώ οι δυο τα κατάφεραν ο τρίτος δυστυχώς δεν εξιλεώθηκε . Έτσι τράβηξε στον θάνατο μαζί του και τους άλλους δυο . Σύντομα κατάλαβαν πως η εξιλέωση είναι ομαδικό παιχνίδι και όχι ατομικό . Αν θέλουν να σωθούν θα πρέπει όλοι να τα καταφέρουν για να ζήσουν μετά την ημερομηνία θανάτου .

Ο Κάλ δείχνει προσκολλημένος πάνω στην Αντζελίνα μια επιβάτη που φιλοξενούν στο σπίτι τους αφού πρώτα την έσωσαν από τους γονείς της . Ξέρει πως πρέπει να μείνει μαζί της ,όμως έχει αντίθετη άποψη η αδερφή του και η μητέρα του . Έτσι την διώχνουν από το σπίτι μετά από κάποιες περίεργες κίνησης της .  Οι υπόλοιποι επιβάτες έχουν ταχθεί κατά της οικογένειας Στόουν και της NSA και στο στόχαστρο τους πλέον βρίσκεται ο Βάν που ως τώρα μόνο βοήθεια έχει προσφέρει .

Η Μίκ θα παραιτηθεί  από την αστυνομία και θα παραμείνει έτσι πίστη στους επιβάτες καλύπτοντας τον φόνο της ταγματάρχη από την Σάανβι . Ο Τζέρ όμως θα ανακαλύψει το γεγονός και έτσι θα έρθει αντιμέτωπος με την Μίκ την οποία δεν έχει ξεπεράσει . Ο Ζίκ μένει λίγο στο παρασκήνιο σε πολλά επεισόδια αλλά δείχνει να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει .

Ο Κάλ έχει έντονα καλέσματα , και στο τελευταίο έχει εγκαύματα σημάδι που του δείχνει πως πρέπει να επιστρέψει την ουρά του αεροπλάνου εκεί όπου ανήκει . Σε μια αποστολή για να την επιστρέψουν θα εξαφανιστεί και η Σάανβι θα θυσιαστεί για να ολοκληρώσουν το κάλεσμα . Έτσι έρχεται και η δίκη της εξιλέωση και αποκτά ξανά καλέσματα . Όλα αυτά έρχονται με ένα μεγάλο κόστος ….. η γυναίκα του Μπέν θα πεθάνει από το χέρι της Αντζελίν και ο Κάλ επιστρέφει μεγαλύτερος κατά 5,5 χρόνια . Έδειχνε να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει και να το αποδεχόταν σημάδι που ίσως μας δείχνει πως η μητέρα του επιστρέψει στην 4 σεζόν και αφού η αποστολή τους ολοκληρωθεί επιτυχώς .

Η σειρά αλήθεια είναι απόλυτο μυστήριο που δεν μπορείς να προβλέψεις εύκολα το σενάριο . Έχω δει 3 σεζόν την μια πίσω από την άλλη και ενώ θα έπρεπε ίσως να με έχει κουράσει νιώθω ανυπόμονη να δω την εξέλιξη της . Βέβαια είναι μια σειρά που εξ αρχής δεν δείχνει τον θρησκευτικό της χαρακτήρα όμως το ξεκαθαρίζει σχεδόν αμέσως.

Αν και με κουράζουν τέτοιου είδους σειρές συνήθως αυτή δεν είναι καθόλου βαριά και αν δεν είστε άτομο θρησκευόμενο σαν εμένα αλήθεια δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου .

Ο δικός σας Βαθμός

Μέσος Όρος / 5. Ψήφοι:

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
7 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια
George
LotS
George
23 Ιανουαρίου 2022 01:21

Μπούρδα

Nikos
LotS
Nikos
17 Ιανουαρίου 2022 14:12

Την 3η σεζόν από που μπορούμε να την παρακολουθήσουμε στην Ελλάδα;

Shadow
Admin
Shadow
17 Ιανουαρίου 2022 18:38
Απάντηση σε  Nikos

Στην χώρα μας είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV

Argiro
LotS
Argiro
26 Ιανουαρίου 2022 11:43
Απάντηση σε  Shadow

Δεν την βρίσκω ….

Shadow
Admin
Shadow
26 Ιανουαρίου 2022 12:44
Απάντηση σε  Argiro

μέχρι και κάποιες μέρες πριν υπήρχε γτ και εμείς εκεί την είδαμε. Δεν γνωρίζω πλέον αν λόγω δικαιωμάτων που απέκτησε το Nefflix αφαιρέθηκε από την πλατφόρμα!

Ανθη
LotS
Ανθη
11 Φεβρουαρίου 2022 18:39
Απάντηση σε  Argiro

Τελικα την βρηκατε καπου;; Γιατι κ εγω την ψαχνω !!!

Shadow
Admin
Shadow
11 Φεβρουαρίου 2022 18:50
Απάντηση σε  Ανθη

Αυτή την στιγμή που σου απαντώ στην Cosmote μου το βγάζει κανονικά για σήμερα στο SERIESHD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ