Μας ετοιμάζει ο Mads Mikkelsen για την 4η Season Hannibal;

από Chris
0 σχολιο 665 προβολές

Το παθιασμένο κοινό του Hannibal προσπαθεί να φέρει την σειρά πίσω στην ζωή από το 2015 όπου κόπηκε μετά την 3η Season. Και τώρα τα πράγματα φαίνεται να διαμορφώνονται αισιόδοξα για το κοινό και τους δημιουργούς της σειράς που θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους. Η σειρά έρχεται τον Ιούνιο στο Netflix και πολλοί πιστεύουν πως ο Hannibal βρήκε νέα στέγη και πως ίσως ακολουθήσει και κάποια ανακοίνωση ότι το αγαπημένο δίκτυο θα αναλάβει την παραγωγή της 4ης Season που δεν ήρθε ποτέ στο NBC. Ο Mads Mikkelsen αποφάσισε να ρίξει λίγο λάδι στην φωτιά και να ξεσηκώσει το διαδίκτυο με ένα Post του. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Hannibal μοιράστηκε τα νέα για το ότι η σειρά έρχεται στο Netflix, με τον ίδιο να ρωτάει αν είναι καθοδόν και η 4η Season!

Ο Mikkelsen το 2016 είχε προβλέψει πως η σειρά θα επανέλθει στην τηλεόραση τα επόμενα 2-4 χρόνια δηλαδή ανάμεσα στο 2018-2020 κάτι που κάνει τους Fans να ελπίζουν πως έστω και καθυστερημένα το Netflix θα σώσει το Hannibal όπως είχε γίνει και με το Lucifer. Ο δημιουργός της σειράς Bryan Fuller πριν καιρό είχε μιλήσει για την επιθυμία του να συνεχίσει την σειρά λέγοντας ”Εχω κανει ξεκάθαρο πως θέλω να συνεχίσει , το Cast και οι παραγωγοί θέλουν να συνεχίσουν . Απλά χρειαζόμαστε ένα κανάλι ή μια streaming υπηρεσία να το θέλει επίσης. Δεν πιστεύω πως μας πιέζει ο χρόνος ή ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης για την ιδέα . Απλά χρειαζόμαστε κάποιον να το πάρει.” Ελπίζουμε το Netflix να δράσει σωστά και να δώσει την πολυπόθητη συνέχεια στην σειρά και να την δικαιώσει μετά από την ακύρωση της!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ