Μη-αγγλόφωνες σειρές;; Challenge accepted

από Shadow
0 σχολιο 484 προβολές

Όλοι βλέπουμε πολλές σειρές. Όλοι τις βλέπουμε στα αγγλικά,κάτι που άλλαξε με την άνοδο κάποιων σειρών από την Ισπανία,καθώς και το αγαπημένο μου Dark. Ε λοιπόν είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε-προτείνουμε για κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες και καλογυρισμένες ”ξενόγλωσσες’ σειρές,πέρα των γνωστών πλέον ισπανικών.

Ξεκινάμε με το Trapped: Μας έρχεται από την μακρινή και παγωμένη Ισλανδία και πρόκειται για ένα θρίλερ,στο οποίο ανακαλύπτεται ένα πτώμα σε μια αποκλεισμένη από χιονοθύελλα μικρή πόλη και συνεχίζεται με την προσπάθεια της αστυνομίας να επιλύσει το μυστήριο. Δύο σεζόν-20 επεισόδια.

Συνεχίζουμε με το Deutschland 83: Πάμε στην αγαπημένη μου (λόγω Dark) Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Βερολίνο των 80s με το συγκεκριμένο κατασκοπευτικό δράμα. Πρώτη σεζόν 8 επεισόδια-δεύτερη 10 επεισόδια.

Κλείνουμε με το The Killing: Ψυχολογικό θρίλερ με καταγωγή από την Δανία,έχοντας αμερικάνικο remake και με περιεχόμενο τις επιλύσεις φόνων καθώς και τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των πρωταγωνιστών. Τρεις σεζόν με 40 επεισόδια σύνολο.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ