Μία σειρά-spin-off του RoboCop είναι στα σκαριά!

από nikos vel
0 σχολιο 160 προβολές

Μια σειρά prequel του RoboCop, σχετικά με έναν νεαρό Dick Jones, που ήταν villain στην ταινία του 1987, φαίνεται πως είναι στα σκαριά από την εταιρία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer, όπως αναφέρει το MovieHole. Την είδηση έκανε γνωστή σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα ο Ed Neumeier, σεναριογράφος όλων των Robocop ταινιών:

Δουλεύω με την MGM πάνω σ’αυτό. Με λίγη τύχη, αν το θέλει και η MGM, αν βρούμε τους συνεργάτες, αν μπορέσουμε να κάνουμε το πιλοτικό επεισόδιο, αν μπορέσουμε να πείσουμε αρκετό κόσμο. Θα έχει όλα τα cool στοιχεία σχετικά με το RoboCop, χωρίς τον RoboCop. Θα αφορά την εξέλιξη του Richard Jones σε Dick Jones, την ιστορία της Omni Consumer Products και του πως ο κόσμος προχωράει προς το μέλλον, πως ο επιχειρησιακός κόσμος συμπεριφέρεται.

Το συγκεκριμένο χαρακτήρα είχε υποδυθεί ο Ronny Cox και ήταν Αντιπρόεδρος της εταιρίας Omni Consumer Products, μια μεγάλη και κακόβουλη επιχείρηση.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ