Ναι, ο Joey ήθελα να μείνει με τη Rachel…

από Shadow
0 σχολιο 178 προβολές

Το άρθρο είναι της Μαρίας Σκαμπαρδώνη.

Ανήκω στους φανατικούς θαυμαστές της σειράς Friends.  Δεν ήταν μόνο το χιούμορ και οι έξυπνες ατάκες εκείνες που με έκαναν να θέλω να την παρακολουθώ, αλλά περισσότερο εκείνη η χαρά του να βλέπεις το συναίσθημα της φιλίας να αναπτύσσεται μέσα στους ήρωες. Μου άρεσε να βλέπω ανθρώπους που ενώ πείραζαν ο ένας τον άλλον, ήταν πάντοτε τόσο στοργικοί και πρόθυμοι να στηρίξουν και να βοηθήσουν όταν ο άλλος είχε ανάγκη.

Αν και αποτελεί το πιο δημοφιλές love story της σειράς, εμένα προσωπικά δε με έπεισε ποτέ η ερωτική ιστορία ανάμεσα στην Rachel και τον Ross. Θεωρούσα ανέκαθεν πως ήταν περισσότερο μία σχέση εξάρτησης και καταπίεση, από μία σύνδεση αληθινού έρωτα. Ανήκω σε εκείνους που ήθελαν η Rachel να μείνει ζευγάρι με τον Joey, θεωρούσα πως εκείνος της ταίριαζε περισσότερο. Οι λόγοι; Πολλοί και διάφοροι..

  • Ναι, ο Joey μπορεί να ήταν γυναικάς, αλλά είναι ο τύπος του άνδρα εκείνου που μόλις γνωρίσει την κατάλληλη γυναίκα, εγκαταλείπει τα πάντα για εκείνη. Η αγάπη του για τη Rachel ήταν αληθινή από την αρχή μέχρι το τέλος.
  • Γιατί σεβάστηκε τα αισθήματά της, δεν της ζήτησε ποτέ να αφήσει τη δουλειά της ή να εγκαταλείψει τη ζωή της για εκείνον. Σε αντίθεση με τον Ross, ο οποίος ήθελε πάντοτε να κερδίζει και ζήλευε.
  • Γιατί δεν την καταπίεζε επιθυμώντας να την ελέγχει  και δεν την απάτησε ποτέ.
  • Γιατί ήταν πάντοτε στο πλευρό της, σε κάθε δύσκολη και χαρούμενη στιγμή.
  • Γιατί ο Joey την αντιμετώπιζε πάντοτε ως κάτι σπουδαίο, ποτέ ως τη χαζή κοπέλα η οποία είναι σερβιτόρα, όπως πολλάκις έκανε ο Ross. Για εκείνον ήταν μοναδική και σημαντική πάντοτε.

Ναι, ο Joey της άξιζε περισσότερο. Ήταν η μόνη γυναίκα για την οποία ενδιαφέρθηκε πραγματικά, η μόνη γυναίκα που είχε την καρδιά του. Και ναι, θα ήθελα αυτοί οι δύο να είναι μαζί..

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ