Νέες animated σειρές από αγαπημένες Disney ταινίες!

από Catherine
0 σχολιο 249 προβολές

Συνεχίζοντας τον καταιγισμό νέων ειδήσεων, η κολοσσιαία εταιρεία Disney ανακοίνωσε τη δημιουργία αρκετών νέων σειρών βασισμένων σε αγαπημένες και δημοφιλείς animated Disney σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Big Hero 6, Moana, The Princess and the Frog και Zootopia.

Συγκεκριμένα:

– Baymax!  θα λέγεται η νέα σειρά (διαφορετική από τη Big Hero 6: The Series του Disney Channel) και θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του San Fransokyo. Αναμένεται το 2022.

 Moana είναι μια νέα σειρά βασισμένη στην ηρωίδα της ομότιτλης ταινίας. Αναμένεται το 2023

-Με τίτλο Tiana  έρχεται το 2022 η musical κωμική σειρά όπου θα πρωταγωνιστούν οι ήρωες της ταινίας  The Princess & the Frog

Zootopia+ τιτλοφορείται η μίνι σειρά που διαδραματίζεται στο σύμπαν της ταινίας Zootopia, με ιστορίες όπως  The Real Housemice of Rodentia και So You Think You Can Prance. Αναμένεται επίσης το 2022.

Επιπλέον η Disney Animation θα συνεργαστεί με την αφρικανική εταιρεία Kugali για μια animated sci-fi σειρά με τίτλο Iwájú, που θα προβληθεί το 2022 στη πλατφόρμα Disney+.

Παράλληλα η Pixar ετοιμάζει σειρά βασισμένη στο franchise Cars, και ακόμα μια σειρά βασισμένη στον αγαπημένο σκύλο της ταινίας  Up, τον Dug.

Για ποια σειρά ανυπομονείτε;

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ