O David Harbour μίλησε για τον ρόλο του Hopper στη 4η season του Stranger Things

από Catherine
0 σχολιο 442 προβολές

Με την παραγωγή του «Stranger Things 4» του Netflix να πλησιάζει όλο και περισσότερο, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ο David Harbour θα ήξερε αν ο Σερίφης Jim Hopper πρόκειται να επιστρέψει. Εντούτοις, ενώ βρισκόταν στο γερμανικό Comic Con στο Dortmund, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ακόμα δεν ξέρει αν θα επιστρέψει λέγοντας: “Ω Θεέ μου! Δεν γνωρίζω. Μήπως πρέπει να καλέσουμε τους αδελφούς Duffer; ”

Αυτό θα μπορούσε εύκολα να είναι μια περίπτωση όπου ο ηθοποιός προσπαθεί να διατηρήσει κρυφές τις πληροφορίες, που είναι μυστικές για το κοινό, εάν ξέρει την αλήθεια για μια πιθανή επιστροφή του χαρακτήρα του. Σε αυτό το σημείο, κάθε ηθοποιός γνωρίζει ότι μέρος της μυστηριακής αύρας είναι να μη γνωρίζει τι θα συμβεί.

Ακόμα κι έτσι, ο Harbour ισχυρίζεται ότι «δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Δεν μου λένε τίποτα, οπότε θα πρέπει να δούμε. Νομίζω ότι θα μάθετε κάποια στιγμή. Όλοι θα μάθουμε κάποια στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι είναι ζωντανός ». Το ακροατήριο ζητοκραύγασε, όταν ο ηθοποιός ερωτήθηκε αν ελπίζει ο Hopper να είναι ακόμα ζωντανός, απάντησε:
«Μάντεψτε τι; Και εγώ θέλω να είναι ζωντανός. Επειδή μου αρέσει να δουλεύω. ”

Μετά από τη παταγώδη αποτυχία του Hellboy, δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το Harbour θέλει να παραμείνει αναμεμειγμένος στην δημοφιλέστατη σειρά του Netflix. Ωστόσο, ο ηθοποιός θεώρησε επίσης ότι ο χαρακτήρας του «χρειαζόταν να πεθάνει». Αν αυτό δεν έχει νόημα, διευκρινίζει στο κοινό:

” Νομίζω πως ο Hopper – από την αρχή το έχω πει αυτό – είναι πολύ αξιαγάπητος με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά επίσης, είναι ένα είδος σκληρού ανθρώπου. Σίγουρα στην αρχή της 1ης season, ήταν κάπως μυστηριώδης και έπινε και προσπαθούσε να αυτοκτονήσει και μισούσε τον εαυτό του για αυτό που συνέβη στην κόρη του. Αισθάνομαι ότι, κατά μία έννοια, ο χαρακτήρας έπρεπε να πεθάνει. Πρέπει να κάνει κάποια θυσία για να αντισταθμίσει τον τρόπο που ζει τα τελευταία 10 χρόνια, για τις πίκρες που έχει. Έτσι έπρεπε να πεθάνει. ”

Μια επιστροφή από τον τάφο ή αν είναι αυτός “ο Αμερικανός” στη Ρωσία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια “ενδιαφέρουσα” αλλαγή για τον χαρακτήρα:

“Τώρα αν υπάρχει ή όχι αυτή η δεύτερη πράξη, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει κάποια ανάσταση, ανεξάρτητα από το αν μπορούμε να τον δούμε να εκτροχιάζεται με κάποιο τρόπο, θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον για μένα. Θα μου άρεσε. Παρακολουθεί κανείς τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; Ο Gandalf o Γκρίζος πολεμάει το Balrog, κατεβαίνει στο σκοτάδι, τον πολεμάει για πάντα και όλοι νομίζουν ότι είναι νεκρός. Και στη συνέχεια επανεμφανίζεται ως Gandalf ο Λευκός, με μια νέα ισχύ και νέες δυνάμεις. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον για εκείνον. ”

Δεν περιμένω ότι θα δούμε τον Hopper με μαγικές δυνάμεις, αλλά η επιστροφή του μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Eleven για να ξαναέχει τις ικανότητες της σε μια ώρα ανάγκης.

Aνυπομονείτε για το ‘Stranger Things 4’? Θεωρείτε ότι ο Σερίφης Hopper θα επιστρέψει?
Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ