Ο David J. Peterson δηλώνει πως το σενάριο του House of The Dragon είναι πολύ καλό!

από Zedikous
0 σχολιο 294 προβολές

Ο David J. Peterson, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της γλώσσας των Dothraki αλλά και της γλώσσας της Valyria στο Game of Thrones, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στο podcast Game of Owns και μίλησε για το prequel του GOT, House of The Dragon, στο οποίο δουλεύει αυτή την στιγμή:

Μπορώ να σας πω, πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Σπάνια ενθουσιάζομαι με το γράψιμο ενός σεναρίου. Το σενάριο του House of The Dragon είναι πολύ καλό και πιστεύω πολύ σε αυτό. Σε όσους απογοητεύτηκαν με την 8η σεζόν, σας καταλαβαίνω απόλυτα καθώς επενδύσατε πολλά χρόνια σε αυτή την σειρά. Ελπίζω πως θα δώσετε στην σειρά μία ευκαιρία.

Δείτε τα πρώτα επεισόδια και δώστε προσοχή στην δουλεία που έκανα. Μπορώ να σας πω ότι είχα πολύ περισσότερη δουλειά απ’ ότι στο GOT. Για μένα το House of The Dragon είναι αρκετά διαφορετικό από το GOT , είναι καλύτερο από την άποψη ότι οι συντελεστές της σειράς έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχοντας πλέον την εμπειρία δουλεύοντας πάνω σε κάτι πολύ παρόμοιο (GOT). Δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα!

Έχοντας δηλώσει πως είχε περισσότερη δουλεία στο House of The Dragon, υποθέτουμε πως θα ακούσουμε περισσότερα Βαλυριανά στην σειρά εφόσον θα επικεντρωθεί στους Targaryen!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ