Ο George R.R. Martin μας ενημερώνει για το Winds of Winter και το House of the Dragon

από nikos vel
1116 προβολές

O George R.R. Martin για άλλη μία φορά μέσω του Not A Blog του μίλησε για την εξέλιξη που έχει κάνει στη συγγραφή του βιβλίου Winds of Winter αλλά και για το spin-off του Game of Thrones, House of the Dragon, του οποίου το σενάριο προχωράει κανονικά. Παρακάτω όσα έγραψε, μεταξύ πολλών άλλων, με το πάντα γλαφυρό του ύφος:


Βρίσκομαι ακόμα στα βουνά, κοινωνικά αποστασιοποιημένος και γράφω το WINDS OF WINTER. Έχω καλές και άσχημες μέρες αλλά το προχωράω. Το μόνο το οποίο γράφω μόνος μου είναι αυτό, όπως έχω πει πολλές φορές…αλλά όσον αφορά την θέση μου ως παραγωγός, ασχολούμαι ακόμα με αρκετές ενδιαφέρουσες σειρές της HBO και μερικές κινηματογραφικά projects επίσης. Το θέμα είναι αν όλα αυτά θα φτάσουν στις οθόνες σας…αλλά γνωρίζω σίγουρα πως ο Ryan Condal και η ομάδα του ασχολούνται με τα σενάρια για το HOUSE OF THE DRAGON, που έχει παραγγελία ολόκληρης σεζόν από το HBO. Όσον αφορά τα άλλα πράγματα στα οποία μπορεί να συμμετάσχω ή μπορεί και όχι, θα σας έλεγα αλλά μετά θα έπρεπε να σας σκοτώσω όλους.


0 σχολιο
1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα