Ο George R.R. Martin μιλάει για τη συγγραφική ομάδα του House of the Dragon!

από nikos vel
2 σχόλια 297 προβολές

O George R.R. Martin, συγγραφέας της σειράς βιβλίων A Song of Ice and Fire και σεναριογράφος του Game of Thrones, αναφέρθηκε μέσω του Not a Blog του στη συγγραφική ομάδα του prequel του GOT, House of the Dragon, στην οποία θα συμμετέχει και ο ίδιος.

Δεν μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι μόνος σου. Ειδικά το HOUSE OF THE DRAGON.

Η HBO πρόσφατα ανακοίνωσε μια σεζόν με 10 επεισόδια για το HOUSE, τη πρώτη διάδοχη σειρά του Game of Thrones. Η σειρά είναι βασισμένη στη φανταστική μου ιστορία, το FIRE&BLOOD. Ο Ryan Condal έγραψε το σενάριο του πιλότου και της σειράς και θα έχει χρέη κεντρικού παραγωγού μαζί με τον Miguel Sapochnik.

Ακόμα και ο Aegon ο Δράκος δεν μπορούσε να κατακτήσει τα Εφτά Βασίλεια από μόνος του. Χρειαζόταν τη βοήθεια των αδερφών του, της Rhaenys και της Visenya. Ο Ryan και εγώ είχαμε εξαιρετική βοήθεια επίσης και θα ήθελα να δώσω τα εύσημα σε τρεις ταλαντούχους και σκληρά εργαζόμενους νεαρούς σεναριογράφους που βοήθησαν να δημιουργηθεί η σειρά.

Ο WES TOOKE ήταν το δεξί χέρι του Ryan στο COLONY, όπου λειτούργησε ως παραγωγός και έγραψε 13 επεισόδια. Η CLAIRE KIECHEL είναι μια θεατρική συγγραφέας από την Νέα Υόρκη, που ήρθε στο HOUSE OF THE DRAGON μετά από θητεία στο THE OA του Netflix και το WATCHMEN του HBO. Η TI MIKKEL ήρθε στη σειρά από την εταιρία μου, Fevre River Packet, όπου είχε χρέη βοηθού σεναριογράφου και βοήθησε στην ανάπτυξη μιας σειράς από μικρές ταινίες που ελπίζω να παράξω και ηγείται στην ανάπτυξη της τηλεοπτικής σειράς, TUF VOYAGING…όταν δεν δουλεύει στη συγγραφή της δικής της νουβέλας.

Αυτοί είναι ασυνήθιστοι με τον τρόπο που λειτουργεί η τηλεόραση θα πουν αρκετοί…αν ο Ryan Condal έγραψε το σενάριο του πιλότου και της σειράς, τι έκαναν ο Wes, η Claire και η Ti; Η απάντηση είναι: πολλά. Κάθονταν με τον Ryan καθημερινά για μήνες στο συγγραφικό δωμάτιο της HBO, μιλούσαν για την ιστορία, προχωρούσαν στα προσχέδια, έδιναν σημειώσεις, διόρθωναν λάθη (όχι πως ο Ryan ή εγώ κάναμε ποτέ λάθη, όχι εμείς), εντόπιζαν αντιφάσεις, συζητούσαν για τους χαρακτήρες και την πλοκή, προσέφεραν ιδέες και προτάσεις, γέμιζαν τα κενά, ανέλυαν τα επεισόδια ώστε να συντάξουν έναν χάρτη για την πρώτη σεζόν και για όσες ακολουθήσουν.

Το HOUSE OF THE DRAGON δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί δίχως τη βοήθεια της Ti, της Claire και του Wes, τριών εκπληκτικών συγγραφέων. Έχουν ευχαριστίες από μένα και τον Ryan.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
2 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια
πετρος
LotS
πετρος
11 Νοεμβρίου 2019 13:53

και για ποτε σκοπεβη να βγη στης οθονες μας??????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ