Ο Martin Scorsese εξηγεί γιατί το The Irishman δεν θα μπορούσε να γίνει σειρά

από nikos vel
0 σχολιο 238 προβολές

Δεδομένης της τεράστιας διάρκειας (τρεισήμισι ώρες) του The Irishman, που προβάλλεται στο Netflix, αρκετοί αναρωτήθηκαν αν η νέα ταινία του Martin Scorsese μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα ως σειρά.

Πριν δούμε τι έχει να πει ο εμβληματικός σκηνοθέτης, παρακάτω υπάρχει ένας οδηγός ενός Σουηδού κριτικού ταινιών, που προτείνει στο κοινό πως να χωρίσει το The Irishman σε σειρά τεσσάρων επεισοδίων:

O Scorsese λοιπόν, σε συνέντευξη του στο EW ερωτήθηκε για το αν θα μπορούσε η ταινία του να γίνει σειρά και εκείνος απάντησε τα εξής:

Θα μπορούσε να πει κανείς, ‘Είναι μια μεγάλη ιστορία, μπορείς να την προβάλλεις ως σειρά με δύο κύκλους’. Κάποιος το έχει επισημάνει αυτό. Με τίποτα όμως! Δεν το σκέφτηκα καν, διότι το νόημα της ταινίας είναι η συσσώρευση της λεπτομέρειας. Είναι ένα συσσωρευμένο αποτέλεσμα στο τέλος της ταινίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να τη δεις από το ξεκίνημα έως το τέλος (με τη μία) αν ενδιαφέρεσαι τόσο. Η σειρά είναι υπέροχη, είναι εξαιρετική, μπορείς να αναπτύξεις χαρακτήρες, πλοκές και οι κόσμοι μπορούν να ξαναδημιουργηθούν. Αλλά αυτό δεν ήταν το κατάλληλο για μένα.

Αν και μια σειρά από τον Scoresese θα ήταν κάτι το μοναδικό, θα πρέπει να αρκεστούμε στο εξαιρετικό κατά τα άλλα The Irishman!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ