Ο Quentin Tarantino θα σκηνοθετήσει spin-off σειρά του Once Upon a Time in Hollywood!

από nikos vel
118 προβολές

Όπως αποκάλυψε ο Quentin Tarantino, έχει έτοιμο το σενάριο και θα σκηνοθετήσει μια spinoff σειρά του Once Upon a Time in Hollywood!

Η mini σειρά αυτή θα είναι το Bounty Law, ένα western, το οποίο είδαμε για λίγο στο Once Upon a Time in Hollywood και στo οποίo συμμετείχε ο χαρακτήρας του Leonardo DiCaprio, Rick Dalton και υποδυόταν τον Jake Cahill. Όπως φαίνεται, θα δούμε περισσότερο από αυτή τη σειρά!

Σε συνέντευξη του στο Deadline, αναφέρθηκε στα πλάνα του για τη δημιουργία της σειράς αυτής που θα αποτελείται από πέντε επεισόδια μισής ώρας ενώ μίλησε και για τις επιρροές από άλλες σειρές:

Θέλω να κάνω το Bounty Law αλλά θα μου πάρει ενάμισι χρόνο. Η σειρά πήρε μια αρχική παρουσίαση στο Once Upon a Time in Hollywood, όμως δεν το θεωρώ κομμάτι της ταινίας, παρόλο που ήταν. Δεν θα σχετίζεται με τον Rick Dalton που υποδύεται τον Jake Cahill. Θα είναι για τον Jake Cahill. Κατέληξα να βλέπω το Wanted, Dead or Alive, το The Rifleman και το Tales of Wells Fargo και τα μισάωρα επεισόδια τους με ενέπνευσαν για το Bounty Law, στη σειρά στην οποία συμμετείχε ο Rick. Μου άρεσαν και παλιότερα αλλά τώρα “μπήκα” καλύτερα στην ιδέα του να λες μια δραματική ιστορία σε μισή ώρα. Τις βλέπεις και σκέφτεσαι “υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε 22 λεπτά.” Αναρωτήθηκαν αν μπορώ να το κάνω και κατέληξα να γράψω πέντε μισάωρα επεισόδια. Έτσι, θα τα σκηνοθετήσω όλα τους.

Εμείς το θέλουμε αλλά θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή!

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα