Όλα όσα γνωρίζουμε για το God of War 5!

από nikos vel
0 σχολιο 1.204 προβολές

Το God of War, ένα από τα μεγαλύτερα game franchises, μετά από τέσσερα παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει, ετοιμάζεται σιγά-σιγά και για το πέμπτο. Φυσικά, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή επίσημη επιβεβαίωση απλά είναι θέμα χρόνου να γίνει από τη Santa Monica, την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού. Ας δούμε παρακάτω τι γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο God of War 5.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Όπως είπαμε και παραπάνω, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε καν για το όνομα του game. Παρόλ’αυτά, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του God of War, Cory Barlog, είχε αναφέρει πως το επόμενο game δεν θα πάρει πέντε χρόνια για να αναπτυχθεί, όπως το God of War 4. Άρα λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι το αργότερο μέχρι το 2022. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να κυκλοφορήσει για το Playstation 5, που θα βγει στις αγορές στα τέλη του έτους.

Το σενάριο του God of War 5

Το God of War 5 θα συνεχίσει από εκεί που μας άφησε το 4 και θα εξερευνήσει περαιτέρω τη Σκανδιναβική μυθολογία. Για να μην επεκταθούμε σε spoilers, θα πούμε απλώς πως το τέλος του God of War 4 μας καθιστά σαφές πως θα υπάρξει συνέχεια και πως αυτή θα είναι δύσκολη για τον Kratos και για τον γιο του, Ατρέα. Παράλληλα, το God of War 4 μας είχε δώσει ένα teaser (παραπάνω εικόνα) για το τι θα ακολουθήσει με μια επιγραφή στη βάρκα του Kratos, που μεταφράζεται ως “το Ragnarok πλησιάζει.” Το Ragnarok είναι ουσιαστικά το τέλος του κόσμου στη Σκανδιναβική μυθολογία!

Μεγαλύτερες μάχες

Μπορεί το God of War 4 να είχε απίθανες μάχες αλλά όπως φαίνεται, το 5 θα έχει ακόμα μεγαλύτερες. Όπως είχε δηλώσει και ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού περιβάλλοντος του παιχνιδιού, Nate Stephens, η πιθανή συνέχεια του franchise θα είναι πρέπει να είναι καλύτερη και αν ο Kratos συναντήσει τον Odin ή τον Thor, “θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από αυτό που κάναμε στο God of War 4.”

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ