Paradise PD Part Two: Review (χωρίς spoilers)

από Catherine
93 προβολές

Για πολλούς θεατές, στον κόσμο του adult animation οι δημιουργοί δεν χρειάζεται να αυτολογοκρίνονται ή να περιορίζονται σε ασφαλείς οδούς. Οι δημιουργοί του Paradise PD, Waco O’Guin και Roger Black, ακολουθούν το δρόμο που χάραξαν οι δημιουργοί του South Park. Aν ψάχνετε μια σειρά με άσκοπη βία, κουλές σκηνές και αδυσώπητο σχολιασμό πολιτικών και διασημοτήτων, τότε αυτή είναι μια σειρά για εσάς. Η διαφορά έγκειται στο τί αντέχεται να παρακολουθήσετε. Για μερικούς, σειρές τέτοιου επιπέδου μπορεί να είναι κάπως προβληματικές, με αποτέλεσμα ένα ρεύμα, που εδώ και δεκαετίες προσπάθησε να ορίσει τι είναι η κωμωδία, αλλά πάντα αποτύγχανε. Όσοι όμως ψάχνουν σειρές που τεστάρουν τα όρια της κωμωδίας, τότε αξίζει να δείτε το Paradise PD.

Υπόθεση

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο του Paradise PD Part Two ο θεατής βλέπει περί τίνος πρόκειται. Αφαιρώντας τους περιορισμούς της συμβατικής τηλεόρασης (πχ Brickleberry), η σειρά αφορά την αστυνομική δύναμη μιας μικρής αμερικάνικης πόλης που ασχολείται με τον τοπικό αρχηγό ναρκωτικών (argyle meth). O αρχιμαφιόζος τελικά αποκαλύπτει την ταυτότητά του, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να βρουν καταφύγιο στο Εθνικό Πάρκο Brickleberry!

Ερμηνείες- Χαρακτήρες

Στη 2η σεζόν του Paradise PD, o “τέταρτος τοίχος” σπάει συχνά. Ειδικότερα, στο πολυαναμενόμενο crossover με τον Brickleberry βλέπουμε αρκετά αξιόλογες ερμηνείες. Με τη συμμετοχή των ηρώων και των 2 σειρών, οι Tom Kenny (Randle / Woody), David Herman (Kevin / Steve), και οι δημιουργοί τους Waco και Roger παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτήρων, ώστε να μη μπερδευτούμε σχετικά με το ποιος λέει τι και όλοι οι χαρακτήρες μιλάνε, ώστε να παρακολουθήσουμε την ερμηνεία κάθε ηθοποιού. Επιπλέον, η  ερμηνεία του Dana Snyder είναι αρκετά αξιόλογη. Ο συγκεκριμένος δίνει τη φωνή του σε αρκετούς χαρακτήρες του Paradise PD με μοναδική και αστεία ερμηνεία κάθε φορά. Αξίζει να σημειωθεί και η φετινή ερμηνεία της Sarah Chalke (Rick and Morty) ως Gina, αν και ξεχωρίζει φέτος η Grey Griffin στον μεγαλύτερο ρόλο της δημάρχου Karen Crawford. Μία από τις εκπλήξεις του 2ου κύκλου είναι και η ερμηνεία του  Cedric Yarbrough ως Fitz και ειδικά στο φινάλε.

Τι δεν μας άρεσε

Φυσικά, όπως κάθε σειρά, έτσι και το Paradise PD, έχει κάποια μειονεκτήματα. Aν και φέτος τα επεισόδια έχουν περισσότερη μουσική, κάποια καινούρια κομμάτια δεν είναι τόσο πρωτότυπα τελικά. Επίσης πολλές ατάκες του stand up κωμικού Kyle Kinane στο ρόλο του Bullet είναι κάπως τετριμμένες και μονότονες. Δεδομένου ότι ο Bullet εμφανίζεται σε κάποιες “επικές σκηνές” αυτό είναι κάπως λυπηρό. Ελπίζουμε στη συνέχεια της σεζόν να δούμε καλύτερες ερμηνεία από το ιδιαίτερο αστυνομικό σκύλο τη σειράς!

Τελική Ετυμηγορία

Το Paradise PD Part Two όχι μόνο είναι καλύτερο από την πρώτη σεζόν της σειράς, αλλά μπορεί να είναι ακόμη και το καλύτερο εγχείρημα των δημιουργών του, έως τώρα. Στο πυρήνα της σεζόν έχουμε μια πραγματική ατμόσφαιρα εγκλήματος με ανατροπές , κάτι που δεν έχει ξανακάνει η εταιρεία παραγωγής Stateside. Αν κάποιος μπορούσε να χαρακτηρίσει το Paradise PD ως ” Αστυνομικό Family Guy”, ο πυρήνας της διαφοροποιεί λίγο περισσότερο τη σειρά.

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα