Πληροφορίες για τη 2η season Mandalorian (updated 5/2)

από Catherine
0 σχολιο 651 προβολές

Η 2η season του Mandalorian είναι γεγονός και εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για την πολύ-αναμενόμενη δεύτερη σεζόν. Μετά από πολλά χρόνια, η Lucasfilm τελικά έφτιαξε μια live action σειρά Star Wars, η οποία ήταν η βασική σειρά για τη νέα υπηρεσία streaming της Disney, Disney +. Η πρεμιέρα του Mandalorian το Νοέμβριο του 2019, κέρδισε γρήγορα όχι μόνο τους fans του Star Wars, αλλά και τους απλούς θεατές. Ένα μέρος της επιτυχίας οφείλεται σε έναν από τους κύριους χαρακτήρες: το Baby Yoda.

Το μεγαλύτερο μέρος της 1ης season του Mandalorian ασχολήθηκε με τον ομώνυμο πρωταγωνιστή, Mando. Εκείνος έτρεχε να ξεφύγει από το Σωματείο Κυνηγών Επικηρυγμένων ενώ οι Imperials αναζητούσαν το Baby Yoda. Η υπόθεση άρχισε να αποκτά συνοχή προς το τέλος. Όλες οι φαινομενικά τυχαίες παράλληλες περιπέτειες, τελικά κατέληξαν σε μια μεγαλύτερη ιστορία που συνέδεσε τους περισσότερους από τους χαρακτήρες του Mandalorian σε μια τελική αναμέτρηση με τον πραγματικό villain της 1ης season, τον Moff Gideon.

Τώρα που το σύμπαν του Star Wars έχει παγιωθεί στη μικρή οθόνη, η 2η season του Mandalorian μπορεί να διευρύνει με ενδιαφέρον τρόπο την ιστορία και τους χαρακτήρες. Δεν θα ασχολείται πλέον με τη ταυτότητα του Mando ή τη φυγή του από την Αυτοκρατορία, αλλά μάλλον με εύφημες αποστολές – μαζί με το Baby Yoda φυσικά. Εδώ συγκεντρώσαμε ό,τι γνωρίζουμε για τη 2η season Mandalorian μέχρι στιγμής.

Ημερομηνία Πρεμιέρας (updated 5/2)

Η Disney+ παρήγγειλε τη 2η σεζόν Mandalorian 2 επίσημα, πριν από την πρεμιέρα της σειράς στην πλατφόρμα. Τα γυρίσματά της ήταν ήδη σε εξέλιξη, όταν προβλήθηκε η πρεμιέρα της πρώτης σεζόν. Άρα η ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν Mandalorian δεν αργεί. Ο Jon Favreau επιβεβαίωσε ότι η 2η σεζόν του Mandalorian θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2020. Δεδομένου ότι το φθινόπωρο είναι η εποχή μεταξύ Σεπτεμβρίου έως Δεκεμβρίου, είναι πιθανό ότι ο Favreau εννοεί κάπου το Νοέμβριο, ακολουθώντας τη πρεμιέρας της 1ης σεζόν.
Update:  O CEO της Disney+, Bob Iger επιβεβαίωσε πως η 2η season Mandalorian θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ακριβής ημερομηνία δεν ανακοινώθηκε, όμως οι θεατές τώρα γνωρίζουν πότε να περιμένουν τις νέες περιπέτειες του Mando.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της 2ης season

Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο τελειώνει η 1η season του Mandalorian, η 2η season- λογικά- θα ασχοληθεί με τον Mando (το πραγματικό του όνομα είναι Din Djarin) να αναζητά το πλανήτη και το είδος του Baby Yoda. Παρουσιάζοντας το Baby Yoda στην πρεμιέρα της σειράς ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την Lucasfilm, δεδομένου ότι η ύπαρξή του θέτει νέους ορίζοντες για το στούντιο. Δεδομένου ότι ο Din ανέλαβε την ευθύνη για την προστασία του Baby Yoda, η Armorer σιγουρεύτηκε πώς ήταν καθήκον του Din είτε το μωρό να επιστραφεί πίσω στο είδος του, είτε να εκπαιδευτεί για Mandalorian. Επομένως, στη 2η season του Mandalorian θα πρέπει να δούμε τον Din στις προσπάθειες ολοκλήρωσης αυτής της αποστολής.

Πέρα από αυτό, ο Moff Gideon επέζησε της συντριβής του TIE Fighter, που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στη 2η σεζόν για να κυνηγήσει το Mando και το Baby Yoda. Αλλά ίσως, το πιο ενδιαφέρον πράγμα από την επιβίωσή του είναι ότι κατέχει το Darksaber, ένα αρχαίο όπλο που ανήκε στους Mandalorians. Έτσι, εκτός από την πιθανή ανακάλυψη περισσότερων ειδών του Baby Yoda στη 2η σεζόν Mandalorian, το κοινό μπορεί επίσης να μάθει περισσότερα για το τι συνέβη με τον Mandalore και τους Mandalorians, καθώς και για το πώς ο Din και ο Moff Gideon γνωρίζονται.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.


guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα