Πληροφορίες για τη 2η season Miracle Workers: Dark Ages

από Catherine
0 σχολιο 382 προβολές

Το τηλεοπτικό δίκτυο TBS παρήγγειλε τη 2η season του Miracle Workers με την επιστροφή του αρχικού cast σε νέους ρόλους στα Μεσαιωνικά χρόνια.

Πού πηγαίνουν οι Miracle Workers αφού παρουσίασαν τον Παράδεισο ως το γραφειοκρατικό χάος που πιθανώς είναι; Στο παρελθόν, φυσικά!

Το τηλεοπτικό δίκτυο έχει παραγγείλει τη 2η season Miracle Workers και έχει ανακοινώσει ότι ολόκληρο το cast θα επιστρέψει σε νέους χαρακτήρες σε ένα νέο περιβάλλον. Οι Miracle Workers περιγράφονταν ως σειρά ανθολογίας, αλλά δεν ήταν σαφές τι ακριβώς σήμαινε μέχρι τώρα αυτό.

“Είμαι τόσο ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να μεταφέρω το μυθιστόρημά μου What in God’s Name στη μικρή οθόνη στην πρώτη season”, ανέφερε ο δημιουργός Simon Rich σε δήλωσή του. “Και τώρα που το αξιοποίησα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που λέω μια ολοκαίνουργια ιστορία με την ίδια ομάδα λαμπρών ηθοποιών”.

Στη 1η Season είδαμε την ιστορία ενός Θεού (Buscemi), ο οποίος έχει βαρεθεί με τη Δημιουργία του και θέλει να ανοίξει ένα εστιατόριο αντ ‘αυτού.Ο χαρακτήρας του Radcliffe διοικούσε το επουράνιο γραφειοκρατικό προσωπικό, υπεύθυνο να αποδείξει στο Θεό ότι ο πλανήτης Γη αξίζει να διατηρηθεί. Δεν υπάρχει κουβέντα για τους νέους ρόλους στη 2η Season, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα καλύτερο cast από το ρόλο του Steve Buscemi, ως Θεό. Το Miracle Workers έχει παραγωγούς τον Rich μαζί με τους Buscemi, Radcliffe, Lorne Michaels, Andrew Singer και την Katy Jensen.

Ημερομηνία Πρεμιέρας

Το Miracle Workers: Dark Ages θα κάνει πρεμιέρα τη Τρίτη, 28 Ιανουαρίου από το δίκτυο TBS. Όπως στη 1η season, τα επεισόδια θα διαρκούν 30 λεπτά.

Trailer

Το δίκτυο TBS κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη 2η season:

Cast

Oι Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan και Karan Soni θα επιστρέψουν σε νέους ρόλους. Οι Jon Bass και Lolly Adefope θα είναι οι νέες προσθήκες της 2ης season.

Υπόθεση

Σύμφωνα με το δίκτυο ΤΒS η 2η Season Miracle Workers “θα είναι μια μεσαιωνική ιστορία για τη φιλία, την οικογένεια και την προσπάθεια να μην δολοφονηθείς”. Η σεζόν θα ακολουθεί μια ομάδα χωρικών στις σκοτεινές εποχές, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους στην εποχή των “ψεύτικων ειδήσεων”.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ