Ποιος ήταν ο μυστήριος χαρακτήρας στο τέλος του 5ου επεισοδίου του The Mandalorian;

από nikos vel
0 σχολιο 214 προβολές

To τελευταίο επεισόδιο του The Mandalorian ολοκληρώθηκε με έναν μυστήριο χαρακτήρα, του οποίου το πρόσωπο δεν είδαμε, και δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι πρώτες θεωρίες για το ποιος είναι αυτός.

spoilers

Η τελευταία σκηνή του 5ου επεισοδίου δείχνει έναν άγνωστο χαρακτήρα με μαύρες μπότες να πλησιάζει το πτώμα της Fennec.

Αλλά ποιος είναι αυτός ο χαρακτήρας;

Η πρώτη και πιο προφανής υποψηφιότητα είναι ο πρώην Αυτοκρατορικός Κυβερνήτης Moff Gideon (Giancarlo Esposito), ένας χαρακτήρας που δεν μας έχει συστηθεί ακόμα.

Υπάρχει όμως άλλη μια ενδιαφέρουσα και ιντριγκαδόρικη υποψηφιότητα. Αυτή του Boba Fett! Αρχικά, η πιθανότητα αυτή στηρίζεται πως το 5ο επεισόδιο διαδραματίστηκε στο Tatooine, εκεί όπου είδαμε για τελευταία φορά τον γνωστό κυνηγό επικυρηγμένων να πέφτει στο Sarlacc Pit και να πεθαίνει (;) στο Return of the Jedi. Η αποκάλυψη πως είναι ο Boba Fett θα έβγαζε νόημα, καθώς αρκετοί κυνηγοί επικηρυγμένων αναζητούσαν την Fennec.

Υπάρχει ένα ακόμα συγκεκριμένο στοιχείο που δείχνει προς την κατεύθυνση του Boba Fett: ο ήχος που κάνουν οι μπότες του χαρακτήρα στο τέλος του επεισοδίου, σαν ήχος μπότας με σπιρούνια. Αυτόν τον ήχο έκαναν και οι μπότες του Boba Fett!

Αυτή θα ήταν μια τεράστια αποκάλυψη και σίγουρα θα ικανοποιούσε αρκετούς από τους φανς τους Star Wars που θεωρούν πως δεν άξιζε στον Boba Fett ένας τόσο “απλός” θάνατος. Αλλά και πάλι, το πιο πιθανό είναι ο μυστήριος χαρακτήρας να είναι ο Moff Gideon!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ