Πότε θα βγει το GoT Prequel “Ηouse of the Dragon?”

από Catherine
0 σχολιο 1,368 προβολές

Το prequel της αγαπημένης σειράς Game of Thrones, House of the Dragon, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, δήλωσε ο υπεύθυνος προγράμματος του ΗΒΟ Casey Bloys σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Casey Bloys

Πιστεύω ότι θα προβληθεί κάπου μέσα στο 2022“είπε, τονίζοντας ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γίνει πιο συγκεκριμένος.

“Έχει ξεκινήσει το γράψιμο” δήλωσε ο Bloys. Τη συγγραφή του prequel έχει αναλάβει ο Ryan Condal και ο ίδιος ο Martin. Θα βασίζεται στο βιβλίο του George R.R.Martin Fire & Blood. To House of the Dragon διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν τα συμβάντα του GoT και αφηγείται την ιστορία του οίκου Targaryen και το πλούσιο παρελθόν των δρακό- αρχόντων προγόνων της Daenerys.

“Προφανώς και είναι μια μεγάλη , σύνθετη σειρά” δήλωσε ο Bloys προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν νεότερα για το cast του prequel. O βετεράνος του GoT σύμπαντος Miguel Sapochnik και ο Condal είναι οι δημιουργοί της σειράς. Επίσης συγκαταλέγονται στο επιτελείο των παραγωγών , μαζί με το συγγραφέα George R.R. Martin και τον Vince Gerardis.

To βιβλίο στο οποίο θα βασιστεί η σειρά

Το House of the Dragon  είναι ένα από τα 4 εναπομείναντα GoT spinoffs, το οποίο επεξεργάζεται το δίκτυο ΗΒΟ. Τα υπόλοιπα 3 βρίσκονται σε αναμονή. Βέβαια δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν αυτή η αναμονή είναι προσωρινή ή οριστική.

Προσωπικά πιστεύω ότι η δημιουργία του House of the Dragon θα είναι η νο. 1 προτεραιότητα” δήλωσε ο Bloys. “Δεν έχουν πάρει το πράσινο φως άλλα εγχειρήματα τώρα. Ίσως στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για το άμεσο μέλλον. Όλοι εστιάζουμε στο House of the Dragon.”

Το House of the Dragon είναι το 2ο GoT prequel που έλαβε το πράσινο φως. Το 1ο ήταν γραμμένο από Jane Goldman. Στο πιλότο της σειράς έπαιζε η Naomi Watts, αλλά τελικά δεν θα γίνει σειρά. Ο Bloys εξήγησε στην συνέντευξή του γιατί:

Κατά τη δημιουργία της σειράς, στους πιλότους, μερικές φορές τα πράγματα ταιριάζουν, μερικές όχι“, είπε. “Ένα από τα πράγματα που νομίζω ότι η Jane ανέλαβε όμορφα, το οποίο ήταν μια πρόκληση, ήταν η δημιουργία πολλών περισσότερων ρόλων. Καθώς αυτή η σειρά διαδραματιζοταν 8000 χρόνια πριν τα συμβάντα της αρχικής σειράς, γι ‘αυτό χρειαζόταν πολλά περισσότερα. Αυτή είναι μια μεγάλη δυσκολία. Ένα από τα στοιχεία για το House of Dragons, είναι ότι υπάρχει ένα κείμενο, υπάρχει ένα βιβλίο, έτσι ώστε να υπάρχει μια κατεύθυνση για τη πορεία της σειράς.”

“Νομίζω ότι η Jane έκανε μια όμορφη δουλειά, ήταν μια μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που θα ήθελα να επισημάνω και να πω, ότι αυτό το στοιχείο δεν λειτούργησε, απλά συνολικά δεν πήγαινε καλά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αρχίσαμε να σκεφτόμαστε «Υπάρχει ζωή μετά το GoT όσον αφορά το GoT?». Γι’ αυτό και συνειδητά δημιουργήσαμε και άλλα εγχειρήματα. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν κάνουμε έναν πιλότο και είναι επιτυχής, αλλά στη δημιουργία μιας σειράς, όπως γνωρίζετε, απαιτούνται πολλές προσπάθειες για να γίνει σωστά και εδώ δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική.”

Εμείς πάντως ανυπομονούμε για το δρακο- prequel! Εξάλλου, τι είναι 2 χρόνια αναμονής μπροστά στην αιωνιότητα?

Πηγή

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ