Πρώτα νέα για το casting του “The 100” prequel!

από Evi SD
0 σχολιο 626 προβολές

Η σειρά του CW “The 100” αποκτά δικό του spin off με μια prequel σειρά. Ο δημιουργός της σειράς Jason Rothenberg, διέψευσε τη φήμη ότι θα ονομάζεται “Anaconda” πριν από λίγες ημέρες. Θα διαδραματίζεται 97 χρόνια νωρίτερα από την μητρική σειρά. Θα ξεκινήσει με μια πυρηνική έκρηξη που θα φέρει την αποκάλυψη.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε μια τριάδα από ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούν στη νέα αυτή σειρά. Ο λόγος για τους Iola Evans, Adain Bradley και Leo Howard. Όλοι νεαροί σε ηλικία, όπως άλλωστε και το cast στην original σειρά.

Η Iola θα υποδυθεί την Callie, μια έξυπνη και παθιασμένη επαναστάτρια που παλεύει για τα πιστεύω της. Όταν όμως θα ξεκινήσει η αποκάλυψη, θα πρέπει να βρει καινούριο σκοπό και να βοηθήσει να διατηρηθεί το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο Adain θα υποδυθεί τον Reese, αδερφό της Callie. Πάντα υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ τους. Όταν θα έρθει η ώρα να αποδείξει την αξία του, θα αναγκαστεί να σκεφτεί αν θέλει να ξεπεράσει κάποια όρια.

Ο Leo θα υποδυθεί τον August, ένα μουσικό, μέλος μια ομάδας για τη σωτηρία του περιβάλλοντος. Μετά την αποκάλυψη θα πρέπει να μάθει να ζει αλλιώς, μιας και όσα γνώριζε, έχουν αλλάξει.

Το πιλοτικό επεισόδιο θα προβληθεί και έπειτα θα αποφασιστεί αν θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για ολόκληρη σεζόν.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ