Προτάσεις σειρών με “δύναμη” από το Βέλγιο

από Português
0 σχολιο 311 προβολές

Του Português

Έχουν περάσει αιώνες από τότε που η διάσημη φλαμανδική σχολή προσέφερε στην ανθρωπότητα σπουδαίους καλλιτέχνες. Ωστόσο, αν ζούσαν, θα ήταν υπερήφανοι βλέποντας τους απογόνους τους να…. «ζωγραφίζουν» στην μικρή οθόνη.

Tabula Rasa

Γυναίκα με προβλήματα μνήμης προσπαθεί να συνθέσει κρίσιμα γεγονότα τα οποία οδήγησαν σε άσχημη τροπή την ζωή της και να επαναπροσδιορίσει τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν της. Το ψυχολογικό μυστήριο, οι ανατροπές και η διάχυτη αίσθηση φόβου διατρέχουν τα 9 επεισόδια της ολλανδόφωνης σειράς και κρατούν τον θεατή έως το τελευταίο λεπτό.

13 Geboden

Παραμένουμε σε…φλαμανδικά χωράφια αλλά εστιάζουμε στην αστυνομική έρευνα. Κατά συρροή δολοφόνος, αυτοαποκαλούμενος «Μωυσής», αφήνει σωρεία πτωμάτων τα οποία συνδέονται με τις 10 Εντολές. Δύο ντετέκτιβ, διαφορετικών γενεών, αντιλήψεων και νοοτροπιών, αναλαμβάνουν την υπόθεση που θα βάλει σε δοκιμασία τις αντοχές και τα προσωπικά τους όρια.

Undercover

Εδώ έχουμε μία σημαντικότατη διαφοροποίηση σε σχέση με τις σειρές που σας παρουσιάσαμε παραπάνω καθώς το Undercover βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Μυστικοί αστυνομικοί, παριστάνοντας το ζευγάρι, ξεκινούν φιλική σχέση με Ολλανδό έμπορο ναρκωτικών ο οποίος δρα στην περιοχή τους. Η αποστολή τους αποδεικνύεται πολύ δυσκολότερη στην πράξη απ’ ότι στη θεωρία και η τροπή των γεγονότων θα είναι επικίνδυνη και δραματική.

La Trêve

Όπως αντιλαμβάνεστε από τον τίτλο, το άρθρο θα έχει εκπρόσωπο και του γαλλόφωνου Βελγίου. Στους δύο κύκλους της σειράς παρακολουθούμε αστυνομικό από τις Βρυξέλλες ο οποίος αναζητά ηρεμία σε μικρή πόλη αλλά αντί για αυτήν, θα βρει να τον περιμένουν εγκλήματα, συλλογική σιωπή, τοπικά συμφέροντα και εκτεταμένη διαφθορά.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ