Reckoning – Review

από Frini
0 σχολιο 1,331 προβολές

Ένα αστυνομικό θρίλερ που δεν θα έλεγα ότι έχει ούτε την ανάλογη δράση αλλά και ενδιαφέρον. Σε μια μικρή πόλη ένας ορκισμένος αστυνομικός ( Mike ) ψάχνει να βρει τον Rrk killer (Russian river killer ) που έχει σκοτώσει 8 γυναίκες της περιοχής όλες νέες σε ηλικία και με τατουάζ . Ο δολοφόνος αυτός έχει δίκη του υπογραφή και αυτή είναι η αφαίρεση των τατουάζ με Νυστέρι ,όπως επίσης δεν αφήνει ίχνη ,για την αστυνομία είναι ένα φάντασμα .

spoilers

Ο αστυνομικός έχει τόσο πολύ μπει μέσα στην υπόθεση που σχεδόν έχει καταστρέψει την οικογένεια του στην προσπάθεια του να τον πιάσει . Κάθε φορά που ένα πτώμα εμφανίζεται στις όχθες του ποταμού εκείνος χτυπάει τατουάζ ίδιο με αυτό του θύματος , όπως εξηγεί είναι για να τιμήσει τις νεκρές γυναίκες και για υπενθύμιση στον εαυτό του ότι δεν πρέπει να σταματήσει .

Από την άλλη πλευρά έχουμε έναν καθηγητή του σχολείου της πόλης ( Leo) ,ιδιαίτερα συμπαθής στους μαθητές του και κάποιες φορές θα λέγαμε ότι ξεφεύγει από τα πρότυπα του κλασικού καθηγητή . Ο ίδιος έχει μια πολύ τρελή ιστορία πίσω . Βλέπει συνεχώς ένα όραμα σαν αναδρομή στο παρελθόν του που τον εξαντλεί , είναι μια γυναίκα η οποία στραγγαλίζεται μέχρι θανάτου και της αφαιρείτε το τατουάζ της με Νυστέρι . Είναι ασαφές στα πρώτα επεισόδια ποια είναι η γυναίκα και ποιος την σκοτώνει . Περνώντας τα επεισόδια όμως γίνεται ξεκάθαρο πως αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του και ο άντρας που την σκοτώνει είναι όλα πατέρας του γνωστός καρδιοχειρουργός της πόλης .

Για την μητέρα του όμως δεν υπήρξε ποτέ δικαίωση μιας και το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ . Παρέμενε αγνοουμένη για 26 χρόνια . Ο αστυνομικός αναλαμβάνει δράση μετά από 5 συνεχόμενα χρόνια αδράνειας του δολοφόνου όταν ένα νέο πτώμα εμφανίζεται ξανά στις όχθες του ποταμού . Εξ αρχής βλέπουν διάφορες στην υπογραφή του δολοφόνου όμως είναι τόσο πολύ πωρωμένος που αγνοεί όλα τα σημάδια και συνεχίζει την υπόθεση .

Λίγες μέρες αργότερα βρίσκεται ο αληθινός δολοφόνος της κοπέλας και καμία σχέση δεν είχε με τον Rrk . Ο αστυνομικός βγαίνει από την υπόθεση γιατί όλοι πιστεύουν πως πλέον δεν μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό του από την υπόθεση και τον επηρεάζει στο έπακρο .
Μαζί με την συνεργάτη του συνεχίζει να μαζεύει πληροφορίες και δεδομένα .

Όλες οι ενδείξεις του και το ένστικτο του τον φέρνουν στην πόρτα του πατέρα του καθηγητή . Με ένα ένταλμα και πολύ ψάξιμο βρίσκουν τα κόκαλα της μητέρας του Leo στην αυτή του σπιτιού κάτω από τσιμέντο . Ο Leo δείχνει ανήσυχος και καθόλου ευχαριστημένος για την τροπή αυτή . Φοβάται πως το δείγμα dna που πήραν του πατέρα του θα τους οδηγήσει σε μια τεράστια ανακάλυψη .

Και εδώ κάπου θα κλείσω την αφήγηση δεν θα περιγράψω το τελευταίο επεισόδιο για να μην κάνω σπόιλερ . Να πω μόνο πως δεν έχει ανακοινωθεί αν η σειρά κόπηκε ούτε αν θα βγει άλλη σεζόν . Αναφέρεται σαν mini serie που όμως δεν ξέρω τι τέλος ακριβώς είδα . Στην ουσία ήξερα τον δολοφόνο από τα πρώτα επεισόδια δεν θα πω ακριβώς ποιο επεισόδιο γιατί ίσως κάποιος να μην παρατηρήσει τα σημάδια αν και βγάζουν μάτι .

Δόθηκε ένα τέλος που δεν το κατάλαβα ποτέ και μια ιστορία που είχε τον δολοφόνο από την αρχή σχεδόν αλλά προσπαθούσαν να με μπερδέψουν μη επιτυχώς . Ανούσιες παράλληλες ιστορίες έτρεχαν με τις ζωές των κομπάρσων μόνο και μόνο για γεμίζουν το επεισόδιο και κάποιες φορές τα επεισόδια γινόντουσαν κουραστικά .

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια