Run:Review (χωρίς spoilers)

από Catherine
0 σχολιο 529 προβολές

H τελευταία κωμική σειρά του HBO, το Run είναι το τέλειο παράδειγμα μιας σειράς που παίρνει μια πολύ απλή ιδέα και την εξαντλεί. Με δύο απίθανους πρωταγωνιστές και 7 επεισόδια που βασίζονται σε (αρκετά καλά εκτελεσμένα) plot twists για να προωθήσουν την αφήγηση, το Run αποτυγχάνει ως συγκροτημένη κωμική ή δραματική σειρά.

Υπόθεση

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο χαρακτήρες, τη Ruby και τον Billy, οι οποίοι αποφασίζουν ότι δεν τους ικανοποιεί η ζωή τους και στέλνουν το sms «Run» ο ένας στον άλλο, υποδηλώνοντας την αρχή της περιπέτειάς τους. Χωρίς να ειδοποιήσει την οικογένειά της (τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της), η Ruby πάει να αλλάζει τη ζωή της για χάρη ενός παλιού έρωτα. Έτσι λοιπόν, επιβιβάζονται μαζί σε ένα τρένο αναζητώντας μια νέα αρχή. Το ρομαντικό χάος τους αφήνει καταστροφή στο πέρασμά τους, με πολλές ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν τους να έρχονται στο προσκήνιο καθώς και υπεκφυγές για τα πεπραγμένα τους.

Φυσικά, τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο και καθώς τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται, οι 2 φυγάδες βγαίνουν γρήγορα εκτός ελέγχου ενώ εκτυλίσσονται διάφορα δραματικά γεγονότα στα 7 επεισόδια. Με μια ήδη ελαττωματική υπόθεση που βασίζεται σε μια αρκετά προβληματική ερωτική σχέση , αυτή η περιπέτεια χειροτερεύει λόγω μια άτονης κωμωδίας, που δεν καταφέρνει να πετύχει τα σωστά σημεία.

Χαρακτήρες

Για να είμαστε δίκαιοι, οι Billy και Ruby έχουν καλή χημεία μαζί, κάτι που στηρίζει αρκετά τη σειρά σε μεγάλο μέρος της. Οι υποστηρικτικοί χαρακτήρες που εμφανίζονται δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα, με τον χαρακτήρα της Phoebe Waller-Bridge και την Officer Cloud να υπονομεύουν οποιοδήποτε από τα θετικά που θα μπορούσαν να είχαν στα επεισόδια που εμφανίστηκαν . Δυστυχώς, το φινάλε δεν απαντά σε πολλές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν, αφήνοντας απογοητευτικά ανοιχτά μέτωπα.

Merritt Wever & Domhnall Gleeson
Μια Λεπτομέρεια…

Με κάθε επεισόδιο να διαρκεί περίπου 25 λεπτά, αυτή είναι πραγματικά μια σειρά που έχει σχεδιαστεί για binge-watching παρά για 7 εβδομαδιαία επεισόδια. Κατά ειρωνικό τρόπο, βλέποντας τη έτσι, στην πραγματικότητα τονίζονται τα βασικά κενά της. Σαφώς, δεν υπάρχει ιδανικός τρόπος για να παρακολουθήσετε το Run.

Τελική Ετυμηγορία

Δεδομένου του πλούσιου τηλεοπτικού πλούτου περιεχομένου, είναι συζητήσιμο εάν θα ξαναδείτε αυτή τη σειρά, πόσο μάλλον να αρχίσετε να τη παρακολουθείτε, αν τη χάσατε την πρώτη φορά. Το Run είναι το τέλειο παράδειγμα μιας ημιτελούς συνταγής, που καταλήγει ασυνάρτητη, άγευστη, χαώδης, αδιάφορη και με βασικά ψεγάδια. Το Run δεν αξίζει 100% μια ευκαιρία και το ανοιχτό τέλος διαλύει οποιεσδήποτε από τις καλές στιγμές μερικών διασκεδαστικών ανατροπών και plot twists προς το τέλος της σειράς. Πρόκειται για μια κωμωδία που δεν είναι πολύ αστεία με δραματικά στοιχεία που δεν είναι πολύ δραματικά, δημιουργώντας μια αδιάφορη τηλεοπτική εμπειρία, αν και είχε κάποιες προοπτικές και αρκετά ενδιαφέροντες συντελεστές.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ