Σχέδια για Sequel του Sons of Anarchy αποκαλύπτει ο δημιουργός της σειράς

από Chris
0 σχολιο 1,151 προβολές

Τα σχέδια του για μια Sequel σειρά και όχι μόνο μοιράστηκε ο δημιουργός του Sons of Anarchy, Kurt Sutter. Ένα Sequel για την αγαπημένη σειρά που ολοκληρώθηκε το 2014 με 7 Seasons είναι πιθανό. Ο δημιουργός Kurt Sutter σε “συνομιλία” με τους Fans μέσω Social Media αποκάλυψε τα σχέδια του για το μέλλον του Franchise. Η σειρά αυτή την στιγμή έχει ένα άλλο spin-off που τρέχει το Mayans M.C ωστόσο το μέλλον φαίνεται σπουδαίο. “Είχα την ιδέα πως η μυθολογία του SoA θα ολοκληρωθεί με 4 σειρές . Sons of Anarchy, Mayans M.C., First Nine και Sam Crow. Το First Nine θα ήταν μια μικρή prequel σειρά 9 επεισοδίων και το Sam Crow θα απασχοληθεί με την μοίρα των Wendi,Nero,Abel και Thomas” δήλωσε ο Sutter .

Το πόσο σύντομα θα μπορούσαμε να δούμε αυτές τις σειρές είναι αβέβαιο με τον Kurt Sutter να συμπληρώνει “Δεν μπορώ να σχολιάσω την παρούσα φάση μου με το Fox, όποτε για την ώρα δεν μπορώ να μιλήσω για το κατά ποσό οκά αυτά θα συμβούν”.

Οι δηλώσεις του βέβαια ήταν αρκετές για να βάλουν φωτιά στο διαδίκτυο στους Fans της σειράς που φαίνεται να θέλουν πολύ αυτά τα 2 Spin-offs .

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ