Sexy Beasts – Review 1ης Season

από Frini
0 σχολιο 195 προβολές

Ένα από τα ριάλιτι της Αμερικής που πιστεύω ότι θα κάνει εντύπωση αρκετή . Η πρώτη σεζόν έφτασε και ήταν αρκετά ανατρεπτική . Όσο τα επεισόδια παίρνουν σε κάνει να βλέπεις λιιιιιιγο διαφορετικά το πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρο μας .

Η σειρά πάει και ακυρώνει αυτό ακριβώς που όλοι μας κάνουμε θέλοντας και μη στην καθημερινότητα μας . Ελκυόμαστε και βγάζουμε αυθόρμητα συμπεράσματα από την εμφάνιση κάποιου ή ακόμα μένουμε κολλημένοι σε μια ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας για τον ιδανικό άνθρωπο . 

3 παίχτες ανα επεισόδιο άλλοτε γυναίκες και άλλοτε άντρες προσπαθούν ντυμένοι με αλλόκοτες στολές και πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να κερδίσουν έναν ή μια παίχτρια βάση χαρακτήρα και μόνο . Οι 3 παίχτες  που ανταγωνίζονται μεταξύ τους και ο παίχτης που μένει να αποφασίσει ποιον θα διαλέξει για ραντεβού είναι κυριολεκτικά μεταμφιεσμένοι με υπέροχα κοστούμια και μάσκες και φυσικά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους . Καλούνται λοιπόν να βγουν ένα πρώτο ραντεβού για μια πρώτη εντύπωση . Εκεί πρέπει βάση ενδιαφερόντων και κοινών σημείων να εντυπωσιάσουν όσο μπορούν τον βασικό παίχτη και να τον προσελκύσουν σε ένα ακόμα ραντεβού . 

Όλοι έχουν στον πρώτο γύρο μια ευκαιρία και κάθε ραντεβού διαφέρει σαν τοποθεσία η θέμα . Όταν ο πρώτος γύρος τελειώσει ο βασικός παίχτης πρέπει να επιλέξει δυο άτομα για τον επόμενο γύρο , ο ηττημένος πάει σπίτι . Μέσα είδαμε πραγματικά ανθρώπους που είχαν σαν ιδανικό τους μια εικόνα πχ farmer man να φτάνουν να απορρίπτουν αυτή την άποψη τους όταν βρίσκουν την ιδανική χημεία και ας μην ήξεραν πως είναι εμφανισιακά ο άλλος . . .

Ο δεύτερος γύρος είναι και ο καθοριστικός , δυο ραντεβού ένα για κάθε διαγωνιζόμενο με τον βασικό παίχτη και εδώ είναι που γίνεται ενδιαφέρον γιατί συνήθως κάνουν κάποια δραστηριότητα μαζί . Κάποιοι εντυπωσιάζουν με την επιδεξιότητα τους και κάποιοι με το ποσό αδέξιοι είναι . Όταν ο γύρος τελειώσει ο βασικός παίχτης καλείται να διαλέξει ανάμεσα από τους δυο διαγωνιζόμενους ….. συνήθως είναι αρκετά δύσκολο γιατί σαν πρώτη επιλογή διώχνουν αυτόν που δεν έχουν κανένα κοινό επομένως οι άλλοι δυο έχουν τα περισσότερα κοινά μεταξύ τους .

Σε αλλά επεισόδια νομίζω είναι πιο ξεκάθαρο ποιον θα διαλέξουν και σε αλλά λιγότερο , ένα επεισόδιο για μένα έκανε την ανατροπή … βέβαια ο σκοπός είναι πάντα να μην κρίνουν βάση εμφάνισης όμως όλοι τους να ξέρετε εν τέλη βλέπουμε ότι είναι αρκετά εμφανίσιμοι άνθρωποι . Όταν η τελική επιλογή γίνει οι μάσκες πέφτουν ανάμεσα σε όλους και έτσι ξέρουν ακριβώς τι επέλεξαν και τι άφησαν … no regrets there 😂ή σχεδόν όχι τουλάχιστον.

Αρκετά ενδιαφέρον ριάλιτι γιατί κατά την άποψη μου έχουμε αρκετά λάθος κριτήρια με τους ανθρώπους και πάντα κρίνουμε εμφανισιακά ( κοντός , έγχρωμος , εύσωμος , άσχημος , Τατουάζ κλπ) . Μπορεί να επιλέξουμε ένα άνθρωπο να τον πλησιάσουμε γιατί η εμφάνιση του δεν μας ενοχλεί στο μάτι ανάλογα τα γούστα μας ή να απορρίψουμε κάποιον πριν του δώσουμε την ευκαιρία να μας δείξει ποιος είναι .

Πρόσφατα στην Ελλάδα είχαμε νομίζω ένα πολύ καλό μάθημα πάνω στο όλο θέμα της εμφάνισης και πως κρίνει η κοινωνία μας και αναφέρουμε στο τραγικό γεγονός του Μπάμπη και της Κάρολαιν . 

Ο δικός σας Βαθμός

Μέσος Όρος / 5. Ψήφοι:

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Δείτε το νέο μας Podcast στο Youtube ή ακούστε το στο Spotify