Το AMC+, η streaming πλατφόρμα του AMC, έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer για τη νέα του σειρά, το Spy City. Σ’ αυτό πρωταγωνιστεί ο Dominic Cooper (Preacher, Captain America: The First Avenger), που θα ερμηνεύσει τον Βρετανό κατάσκοπο Fielding Scott, ο οποίος θα πρέπει να βρει τη πηγή διαρροών σημαντικών πληροφοριών στο Βερολίνο του 1961.

Σε μία εποχή Ψυχρού Πολέμου, οι Ρώσοι ξέρουν όλα τα μυστικά της Δύσης (Αμερικής, Γαλλίας, Αγγλίας) και ο Scott θα πρέπει να εντοπίσει τον προδότη, ακόμα και να τον σκοτώσει! Η σειρά των 6 επεισοδίων κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου.
Στο cast θα βρεθούν επίσης οι Brian Caspe (Jojo Rabbit), Tom Ashley (Black Mirror) και Leonie Benesch (The Crown). Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο William Boyd ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Miguel Alexandre
Δείτε το trailer παρακάτω: