Μία από τις νεότερες προσθήκες του σύμπαντος της DC, το Stargirl έχει φέρει ομολογουμένως κάτι φρέσκο στο δίκτυο του CW και σίγουρο είναι μία από τις καλύτερες σειρές υπερηρώων που μας έχει χαρίσει το συγκεκριμένο δίκτυο τα τελευταία χρόνια. Αν η πρώτη σεζόν έκανε πολύ καλή δουλειά στο να χτίσει τον κόσμο της Stargirl, η 2η σεζόν που τιτλοφορεί και ως Summer Camp, συνέχισε την ανοδική πορεία της σειράς, προσφέροντας μας έναν πιο σκοτεινό τόνο, που σίγουρα ταιριάζει στην σειρά.

Μαζί με τον καινούργιο κακό της υπόθεσης, τον Eclipso, η 2η σεζόν μας προσφέρει μία πιο καθηλωτική ιστορία, η οποία σίγουρα βοηθάει τους χαρακτήρες μας να εξελιχθούν και μπορούμε να πούμε πως η σειρά το έκανε εξαιρετικά. H Courtney Whitmore/Stargirl (Brec Bassinger) έχει αποδεχθεί για τα καλά τον ρόλο της ως υπερηρωίδα προσπαθώντας να κρατήσει την ομάδα ενωμένη παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας. Αυτές οι δυσκολίες των υπολοίπων της ομάδας, βοηθούν την πλοκή στην αρχή της σεζόν και θα λέγαμε πως είναι κάτι αρκετά έξυπνο σεναριακά καθώς δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ήρωες να λάμψουν, καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν την προσωπική αλλά και υπερηρωική ζωή τους, με την ιστορία του Rick Tyler / Hourman II ( Cameron Gellman) να είναι σίγουρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, εξερευνώντας περισσότερο την περίπλοκη φύση του χαρακτήρα του.
Παρόλο που σε άλλες σειρές του είδους βλέπουμε τους κακούς της υπόθεσης να συγκρούονται αρκετά νωρίς με τους ήρωες μας, η 2η σεζόν μας προσφέρει ένα αργό ρυθμό όσον αφορά αυτή την σύγκρουση, κάτι το οποίο θα σας αποζημιώσει προς το τέλος της σεζόν και με το παραπάνω. Κάτι που βρήκε αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι κάθε “κακός” στην 2η σεζόν έδωσε κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό στην σειρά. Για παράδειγμα ο Eclipso (Nick Tarabay) σίγουρα έφερε το στοιχείο του τρόμου που μας κάνει να φοβόμαστε για την τύχη των χαρακτήρων μας ενώ παράλληλα η Cindy Burman/Shiv (Meg DeLacy) και ο Richard Swift/The Shade (Jonathan Cake) έφεραν συγκινητικά και κωμικά στοιχεία αντίστοιχα και ήταν ακόμη πιο απολαυστικοί σε αυτή την σεζόν, ειδικά όταν και οι 3 ήταν παρόντες στην ίδια σκηνή, η αγωνία και η δράση κορυφωνόταν ακόμη περισσότερο.
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις καινούργιες προσθήκες της 2η σεζόν, οι οποίες ξεχώρισαν, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Αρχικά η προσθήκη της Ysa Penarejo ως η Jennie, η κόρη του Green Lantern αποδείχθηκε αρκετά ενδιαφέρουσα και αποδείχθηκε η παρουσία της αποδείχθηκε καίρια σε πολλά σημεία, καθώς επίσης και η ενσάρκωση του Cake ως Shade, σε συνδυασμό με την εμφάνιση σου δίνει την εντύπωση πως όντως ο χαρακτήρας από τα κόμικ έχει “ζωντανέψει”. Για τελευταίο άφησα σίγουρα ένα χαρακτήρα που ξεχώρισα για την αρκετά αστεία εισαγωγή του την σειρά, παρόλο που δεν είχε αρκετό τηλεοπτικό χρόνο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Thunderbolt, με τον Jim Gaffigan να χαρίζει την φωνή του στον χαρακτήρα (ελπίζω να δούμε περισσότερο Thunderbolt στην 3η σεζόν).

Για να μην πολυλογούμε, η 2η σεζον της Stargirl, κάνει εξαιρετική δουλειά με την ανάπτυξη των χαρακτήρων και σίγουρα αν είστε λάτρεις του είδους σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.